blue smokey eye

Voor vandaag heb ik de “Blue Smokey Eye” look op het programma. Ik had het in de review al even over de donkerblauwe kleur uit het Max & More palette, en dat ik benieuwd was naar hoe deze op te bouwen was, en vandaag zien we deze kleur in deze look voorbij komen. Meer foto’s zien en precies weten wat ik gebruikt heb? Klik dan verder!

Blue Smokey Eye

blue smokey eye

blue smokey eye Blue Smokey Eye blue smokey eye

De kleur is wel iets op te bouwen zoals je ziet, maar ik kreeg hem lang niet zo donker als ik zou willen. Daarom besloot ik om ook wat zwart toe te voegen, zodat het wel zo donker werd als ik voor ogen had. Ik vind de look erg gaaf geworden, het is iets wat ik niet vaak draag en blauw wordt toch al heel snel een beetje jaren 80, maar op deze manier in een smokey eye gecombineerd vind ik het erg gaaf. Ook erg leuk voor een avondje stappen, al zou ik dan iets met glitter toevoegen denk ik. Wat vinden jullie er van?

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Catrice Absolute Eye Colour (090 Bring Me Frosted Cake)
* Max & More (Donkerblauw)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Sleek Oh So Special (Zwart)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Gel Eye Pencil Waterproof (01 Black Blaze)
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Catrice Longlasting Brow Definer (flASHy Brows)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Red Cherry Lashes (#43 Stevi)

Lippen:
*
LA Colors Diamond Shine Lipgloss (Flashy Fuschia)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear (11 Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)
* MUA Undress Your Skin Highlighter

6 Reacties aan “30 Days of Make-up Challenge – Day 26 : Blue Smokey Eye”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *