Nummer 12 in de 30 Days of Make-up reeks. Laatst besloot ik om eens voor een warme look te gaan. De avond daarvoor was de zonsondergang prachtig, en dat inspireerde me voor deze ‘Sunset Boulevard’ look.

sunset boulevard sunset boulevard look sunset boulevard look sunset boulevard look sunset boulevard look

 

Eigenlijk is het een hele simpele look. Ik besloot voor een lichtbruine, geel-achtige tint te gaan op mijn gehele ooglid. In mijn crease bracht ik een rode tint aan, en ook in mijn outer-v en op mijn onderste ooglid zit deze kleur. Voor iets meer dimensie in mijn outer-v en outer-crease mengde ik een heel klein beetje bruin met de rode tint en bracht ik deze voorzichtig deppend daar aan. Onder mijn wenkbrauwbot bracht ik een lichte kleur aan, en het rood in mijn crease blende ik met de gele kleur uit. Diek omt vrij dicht bij mijn huidskleur, dus zie je bijna niet. Een winged eyeliner, mascara en een lichte tint op mijn waterlijn en klaar. Simpel toch? Om het nog gemakkelijker te houden zou je er ook voor kunnen kiezen om de eyeliner helemaal weg te laten.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Mattes V2 Darks (Rood, Lichtbruin en wit)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal (Beige)

Lippen:
* Lippenbalsem H&M

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)

5 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 12 : Sunset Boulevard”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - All Looks - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *