Tricky Treat look

Voor de 30 Days of Make-up Challenge dook ik eens mijn stash in, en vond daar een duo van Teeez, ongeopend. Dat kan natuurlijk niet, dus vandaar dat ik het Teeez Trick Treat Duo voor deze look gebruikte. Heftig is het wel, roze-rood met blauw.

 

Tricky Treat look Tricky Treat Look tricky treat look tricky treat teeez look tricky treat teeez

Op de een of andere manier valt het me nog best mee hoe heftig de look is. Ja, hij is fel, maar het kan wel. De blauwe kleur was wel onwijs lastig om te blenden en ik vind hem in combinatie met mijn groene ogen wat minder. Bij zo’n heftige look moesten wel nepwimpers. Ook dit setje kocht ik bij de Primark.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Teeez Tricky Treat duo
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal (Beige)
* I-Envy by Kiss False Lashes (Paparazzi 02)

Lippen:
* MAC Lipstick (Cut A Caper)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)

6 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 14 : Tricky Treat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *