Na mijn gele look besloot ik om er nog een kleur bij te pakken die ik eigenlijk nooit gebruik, en dat is groen. Ik heb altijd het idee dat dat niet bij groene ogen staat, dat het gebied rondom mijn ogen dan zo’n groene waas wordt. Aan de slag met groene tinten dus!

green smokey eye green smokey eye green smokey eye green smokey eye green smokey eye green smokey eye

Ik koos voor een wat groene kleur, deed er een klein beetje blauw over, groen is eng!, en weer wat groen en uiteindelijk kwam ik op deze kleur uit. En ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het eigenlijk wel een hele vette kleur vindt, en dat het niet verkeerd staat. Het laat mijn groene ogen niet zo knallen als dat gele, maar het heeft wel wat. Overigens zag ik pas op de close-up foto’s dat de nepwimers besloten hadden om los te komen in mijn binnenste ooghoek. Ik moet nog wat meer oefenen!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Ultra Mattes V1 Brights (groen)
* Sleek Ultra Mattes V1 Darks (donkergroen, donkerbruin, lichtbruin, creme)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal (Beige)
* Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal (012 Bronze)
* Primark Nepwimpers (Natural)

Lippen:
* MAC Lipstick (Cut A Caper)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)

8 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 15 : Green Smokey Eye”

  1. Prachtige look! Het groen knalt van mijn scherm, maar staat je fantastisch! Dit is (op dit moment; ben benieuwd naar looks die nog zullen komen) mijn favoriete look van jouw 30 days of make-up!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up - Round up, 15 looks | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *