birthday look

De zondag dat ik mijn verjaardag vierde was het warm, heel warm. Ik had eigenlijk geen zin in heel veel make-up maar je bent maar 1x in het jaar jarig, dus ik zorgde er voor dat ik er toch leuk uit zag. Vandaag dag 2 van de 30 days of make-up, mijn birthday look.

birthday look birthday look birthday look birthday look

Zoals ik al zei, het was warm die dag. En met je eigen verjaardag zit je niet even rustig, maar ben je de hele dag mensen drinken aan het inschenken en voor eten aan het zorgen. En met zo’n volle woonkamer is het lastig om het huis koel te houden. Ik koos er dus voor om eens een lijntje met oogschaduw te zetten in plaats van mijn vertrouwde cake eyeliner, want zwarte vlekken over mijn hele gezicht, not charming! Ik heb mijn oude vertrouwde Sleek Oh So Special palette weer gebruikt voor deze look. Het blijft mijn favoriete palette en hij is zo veelzijdig! Ik hield de basis simpel, vanilla van MIYO deed zijn job hier goed. In mijn crease bracht ik de donker paarse matte kleur lichtjes aan, en hiermee zette ik ook mijn eyeliner die ik lichtjes uitvaagde. Om het geheel iets feestelijker te maken koos ik er voor om de rose gouden shimmer in mijn ooghoeken aan te brengen. Ik ben heel blij met het resultaat, het is wat anders, maar super draagbaar.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MIYO Oogschaduw (Vanilla)
* Sleek Oh So Special (paars, creme & lichtbruine matte tint, lichte rose gouden tint)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* H&M Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)

9 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 2: Birthday Look 2”

  1. Ik vind het een hele mooie look. Heel subtiel maar toch een beetje speciaal. Hij staat je heel erg goed. En nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag btw! Liefs.

  2. Ik kan me voorstellen dat het niet echt fijn is om met het benauwde weer nog laagjes make-up aan te brengen, ik zou denk ik niet eens make-up aanbrengen (want dan lijk ik op een cake die ze met warme weer uit het koelkast hebben gezet) maar wat heb je het mooi en simpel gehouden, erg mooi!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - All Looks - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *