Hoewel we een heerlijke nazomer hebben, beginnen toch de blaadjes aan de bomen langzaamaan van rood naar oranje en bruin te verkleuren. Hoewel de lente/zomer mijn favoriete seizoenen zijn, vind ik de herfst ook altijd prachtig door haar kleuren. Ik raakte geïnspireerd en maakte de volgende look.

fall inspired look fall inspired ooglook fall inspired ooglook fall inspired ooglook fall inspired ooglook

Zoals je ziet, echt bruin word ik nooit, maar mijn haar is een stuk blonder dan voordat ik op vakantie ging. Ik krijg wel enorm veel sproetjes, op mijn gezicht, maar ook op mijn armen en schouders. Lijk ik toch nog een klein beetje bruin haha. Voor de look gebruikte ik het Sleek Oh So Special palette, en voornamelijk het Sleek Ultra Mattes v2 Darks palette. De kleuren waren erg lastig op de foto te zetten, vooral de wat geel/oranje tint, aangezien die vrij dicht tegen mijn eigen huidskleur aan zat. Op de bovenste foto kun je hem het beste zien. Om het af te maken koos ik voor een berry tint als lipstick.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Oh So Special (matte lichtbruin)
* Sleek Ultra Mattes V2 Darks (Rood, Blauw, Wit, Geel, Oranje)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Onbekend Wenkbrauwpoeder
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)

Lippen:
* Catrice Ultimate Colour (Matt-erial Girl)
* H&M Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* Catrice Ultimate Matt (Light Beige)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)
* MUA Undress Your Skin Highlighter

7 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 20 : Fall Inspired”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *