80's blue spotlight look

Ik vertelde bij de Purple Yellow Spotlight look al dat ik de spotlight-trend in oogschaduw erg leuk vind, en toen ik een beetje aan het spelen was met oogschaduw voor de 30 Days of Make-up Challenge kwam er dan ook weer een spotlight look uit. Ik wist niet zo goed wat ik als middelste kleur wilde doen, en twijfelde enorm tussen roze en blauw. Het is blauw geworden zoals je ziet.

80's look spotlight blue

80's Blue Spotlight Look 80's blue spotlight look 80's blue spotlight look 80's blue spotlight look

Ik was lekker bezig met kleuren mengen, een beetje spelen met combinaties en uiteindelijk is dit eruit gekomen. Door het pastel lichtblauwe kleurtje in het midden van het ooglid krijgt het geheel een beetje een 80’s vibe, zeker in combinatie met de fucschia lipgloss. Ik draag maar weinig blauwe oogschaduw, het stigma van oude omaatjes met blauwe oogschaduw tot aan de wenkbrauwen leeft bij mij natuurlijk een beetje, maar ook is het een kleur die mijn groene ogen niet zo uit laat komen. Toch vind ik het absoluut niet misstaan op deze manier. Ondanks dat het een combinatie is die ik niet vaak zou dragen vind ik het een geslaagde look geworden. Soms moet je gewoon uit je comfortzone stappen. Draag jij blauwe oogschaduw?

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)
* NYX The Runway Collection 05 Super Model (kleur 1,2,3,6,7)
* Sleek Ultra Mattes v1 Brights (Felblauw)
* MNY Eyeshadow (122A)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Sephora long-lasting eye liner (01 Black)
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Essence Gel Eye Pencil Waterproof (01 Black Blaze)
* Red Cherry Lashes (#DW Demi Wispy)

Lippen:
* LA Colors Diamond Shine (Flashy Fuchsia)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear (11 Porcelain)
* Essence Stay All Day 16h Concealer (10 Natural Beige)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)

6 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 21 : 80’s Blue”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - All Looks - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *