ocean beach look

We zijn alweer bij dag nummer 3 in de 30 Days of Make-up. Laatst schreef ik een review over het Zoeva Love is a Story palette, en mijn handen jeukte om er mee te beginnen. Dit is het eerste resultaat, Ocean Beach. Ik had in mijn hoofd dat ik iets met de blauwtint wilde doen, en de rest neutraal houden. Normaal zou ik een hele andere look maken, maar in het kader van 30 Days of Make-up besloot ik de boel eens om te gooien.

ocean beach ooglook Ocean beach ooglook ocean beach ooglook ocean beach ooglook ocean beach ooglook

 

Ik denk dat jullie mijn “standaard look” inmiddels wel een beetje kennen. Ik heb vrijwel altijd een lichte kleur in mijn binnenste ooghoek, de accenttint op mijn bewegend ooglid en een donkere kleur in mijn crease. Leuk hoor, maar alles gaat een beetje op elkaar lijken. Ik begon dan ook met mijn standaard look, lichte kleur op ooglid, mat bruine tint in crease om te blenden, iets donkere tint ook in de crease, en toen dacht ik om iets anders te gaan doen. Ik besloot de blauwe kleur in mijn binnenste ooghoek te doen. Ik was heel erg tevreden met mijn look, en toen ik de (super gepigmenteerde) blauw in mijn binnenste ooghoek deed ging er even een Uh Oh door mijn hoofd. Dat zag er heel gek uit, en eigenlijk had ik de neiging om alles er weer af te halen. Ik besloot door te gaan, en toen de eyeliner en mascara er op zat vond ik het wel een geslaagde look. En dat mijn vriend meerdere malen zei dat mijn make-up leuk zat toen hij thuis kwam, dat zegt ook wel genoeg toch!

Gebruikte producten:

Ogen:
* Zoeva Eyeshadow Fix Long Wear Matte
* Zoeva Love Is A Story (Film Star, Affair, Over You, Man with a Plan & Ladylike)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* MAC Lipstick (Hue)

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Mocha)

5 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 3 : Ocean Beach”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *