Met een groot voetballiefhebber als vriend heb ik zo ongeveer alle wedstrijden van het WK gezien, alleen de nachtwedstrijden heb ik niet gekeken. Stiekem vind ik het ook best leuk. De wedstrijden van Oranje hebben we natuurlijk niet overgeslagen. Vanavond speelt Oranje weer, en hoewel oranje echt niet mijn kleur is besloot ik tijdens de (ultiem spannende) wedstrijd van Mexico wel iets oranjes met mijn oogschaduw te doen. Niet veel, maar net een kleine pop of colour.

 

hup holland hup look hup holland hup look hup holland hup hup holland hup

Op de een of andere manier pak ik de laatste tijd de paarse kleuren er weer erg vaak bij, en zo ook bij deze look. Op mijn bewegend ooglid bracht ik MAC Shale aan, en in mijn crease zit Old Fashioned van Zoeva. Ik bracht eens geen lichtbruine kleur in mijn crease aan, maar blendde het geheel uit met Film Star van Zoeva, een mooie matte tint die ik ook onder mijn wenkbrauw aanbracht als highlight.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MAC Eyeshadow (Shale)
* Zoeva Love is a Story Palette (Film Star & Old Fashioned)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Urban Decay 24/7 Glide On Pencil (Perversion)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* H&M Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush (Springsheen)

Ik hoop dat we vanavond weer een mooie wedstrijd mogen zien, en in de finale belanden. Wat denken jullie dat het gaat worden? Ik ga voor de 2-1 voor Nederland.

4 Reacties aan “30 Days of Make-up – Day 7 : Hup Holland Hup”

  1. Mooie ooglook! Ik ben dol op zulke kleurtjes, ik heb een kleur van ELF die ik echt bijna helemaal opgebruikt heb in zo´n kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *