Voor mezelf leek het me handig om een overzichtje te hebben wat ik nu eigenlijk allemaal voor looks gemaakt had in de 30 Days of Make-up Challenge. Om te zien wat ik allemaal al heb gedaan, maar ook om te zien waar nog uitdagingen zitten. Het leek me leuk om dit overzichtje van de eerste 15 looks met jullie te delen. En dan gelijk de grote vraag, wat wil jij nog heel graag zien?

30 days of makeup deel 1

1. Day 1: Cut Crease Birthday Look

2. Day 2: Birthday Look 2

3. Day 3: Ocean Beach

4. Day 4: Pure Purple

De eerste 4 looks. Zo te zien begon ik vrij simpel, een cutcrease, een neutale look met oogschaduw als eyeliner, eens een keer wat anders met blauw in mijn binnenste ooghoek en een semi-smokey eye met een felle paarse kleur. Niet zo heel erg bijzonder eigenlijk, dat kan beter!

30 days of make-up deel 2

5. Let’s Go Clubbing

6. Cleopatra

7. Hup Holland Hup

8. Shale

Ik kreeg wat MAC oogschaduws voor mijn verjaardag, en die gebruikte ik maar al te graag. Vooral Shale is favoriet, die is in look 7 & 8 te zien. Ik experimenteer al een klein beetje meer, geen eyeliner, een oogpotlood gesmudges als eyeliner en zelfs oranje?

30 days of make-up deel 3

9. Yellow Brick

10. Blue Cateye

11. A Hint of Purple

12. Sunset Boulevard

Ja, hier ga ik iets meer experimenteren! De gele look is een van mijn favorieten in deze serie, blauw is een kleur die ik niet zo veel gebruik, dus ook leuk om dat terug te zien. De A Hint of Purple is apart, paars in mijn binnenste ooghoek en boven de eyeliner. De Sunset Boulevard is ook een van mijn favorieten. De kleurencombinatie vind ik prachtig, en ik ben heel blij met hoe deze geblend is.

30 days of make-up deel 4

13. Graduation Look

14. Tricky Treat

15. Green Smokey Eye

De eerste is neutraal, maar voor mijn diploma-uitreiking wilde ik ook niet te veel uitpakken. Prima in balans zo! Ik dook mijn stash in en vond een ongeopende duo eyeshadow van Teeez, dat kan natuurlijk niet! De Green Smokey Eye is samen met de Yellow Brick look uit het vorige rijtje favoriet tot nu toe, en dat terwijl het allebei kleuren zijn waar ik normaal ver van vandaan blijf!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van alle looks tot nu toe vinden, en wat je graag nog zou willen zien in de komende 15 looks! Ik moet zeggen dat ik deze serie echt heel erg leuk vind om te doen. Het daagt me uit om kleuren te pakken die ik normaal nooit zou proberen, maar het mag allemaal nog wel wat spannender, het blijft toch een beetje dezelfde soort look iedere keer, alleen dan met andere kleuren. Ik duik het grote web op, inspiratie opdoen!

6 Reacties aan “30 Days of Make-up – Round up, 15 looks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *