Ik hou van gelliners, voordat ik mijn cake eyeliner ontdekte gebruikte ik mijn gelliners iedere dag. Ik heb ze van Coastal Scents, Wet ’n Wild en de Denim Wanted Essence gelliners, maar het wachten was op goede budget versies, die niet uitdroogden. Oh wat was het goed nieuws toen Essence met gelliners kwam, en oh wat was ik teleurgesteld toen ik deze Denim Wanted gelliners gebruikte en ze niet bleven zitten en heel snel uitdroogden. Maar nu zit er een betaalbare en fijne in het vaste assortiment bij Catrice. Toen ik het goede nieuws van deze gelliners hoorde besloot ik gelijk dat ik er eentje uit moest gaan proberen. Ik kocht de wat apartere diepbruine kleur It’s Mambo nr. 2.

De gelliner komt in een vrij groot glazen potje met een leuke dop. De typografie (de letters) vind ik erg leuk en hip gedaan. Ik vind het leuk als een merk aandacht aan hun verpakkingen besteed, en Catrice heeft dit met hun nieuwe lijn zeker gedaan. Het potje bevat 4 gram product, wat vrij veel is. De gelliner is wel een stuk zachter als ik gewend ben van de andere die ik heb. Bij de eerste keer gebruiken schoot mijn kwastje iets dieper dan ik dacht. Met aanbrengen heb je hier gelukkig geen last van. Je brengt de gelliners aan met een speciaal eyelinerkwastje, wat gelukkig ook gewoon verkrijgbaar is in het Catrice assortiment. Wat je ook zou kunnen gebruiken is zo’n schuin afgesneden kwastje. Ik gebruik die laatste meestal omdat ik dat net wat fijner vindt werken.

De gelliner brengt erg gemakkelijk aan, je hebt, zoals ik eerder al zei maar weinig nodig. Hij is niet helemaal smudgeproof, maar dat heb ik eigenlijk met geen enkele eyeliner ontvangen. Hij geeft niet af op je ooglid, wat een echt pluspunt is in mijn ogen. Ik haat het als je eyeliner halverwege de dag een zwarte lijn in je crease achter laat. De eyeliner heb je al in gebruik kunnen zien in mijn Queensday look.

Ik ben erg blij met deze gelliner, en voor €2,99 is het ook echt een koopje. Veel goedkoper zul je ze niet vinden, en zeker niet zo gemakkelijk als deze Catrice versie. Ik ben dan ook nog van plan om de zwarte versie ook te gaan kopen. Echt een aanrader dit!

8 Reacties aan “Review&Swatches: Catrice Gelliner It’s Mambo Nr. 2”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Look: A hint of purple. | Beauty 'n Spice
  2.  Disney Princesses Looks: Pocahontas - Beauty 'n Spice | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *