A Beautiful Story Mooiesieraden.nl

Een tijdje terug werd ik benaderd door de net gelanceerde webshop mooiesieraden.nl. Na wat heen en weer gemail kreeg ik twee leuke armbandjes van het merk A Beautiful Story opgestuurd.

A Beautiful Story is een merk wat een fair trade sieraden collectie heeft. De sieraden zijn allemaal handgemaakt, en via de collectie komen vele verhalen samen. Alle sieraden van A Beautiful Story komen uit Nepal, waar ze dus handgemaakt worden door talentvolle vakmensen. Zoals MooieSieraden op de website zegt:

“Zij knopen letterlijk met liefde, passie en geduld alle verhaallijnen aan elkaar vast in de sieraden. Als dat geen Beautiful Story is.”

Dit soort sieraden vind ik fijn om te kopen en te dragen, doordat het fair trade is weet je (tenminste, je mag er vanuit gaan) dat de makers van de sieraden een eerlijk bedrag krijgen, en niet afgescheept worden met een paar cent en hier in Nederland wordt het met een flinke winst weer doorverkocht.

A Beautiful Story Mooiesieraden.nl

Ik heb dus twee armbandjes, de eerste is de Twist Lime. Een armband met pote kraaltjes. Sieraden waar deze Pote kraaltjes in verwerkt zijn worden in Nepal gezien als gelukssieraden. Aan het armbandje zit een klein bedeltje met het logo van A Beautiful Story erop. Voor deze armband betaal je €19,95.

A Beautiful Story Mooiesieraden.nl

De tweede die ik heb is de Sandal Bracelet. De kralen aan deze armband zijn van sandelhout. Naast de bedel met het logo zit er ook een bedeltje met een boeddha aan, wat ook weer een gelukssymbool is. Deze armband kost €12,95.

A Beautiful Story Mooiesieraden.nl A Beautiful Story Mooiesieraden.nl

Ik kreeg de armbandjes thuisgestuurd in een leuk zakje met het logo en een tekstje. Het was ook zéér snel in huis. Op de webshop staat aangegeven dat als je voor 16:00 besteld, je het morgen in huis hebt, en dat maken ze zeker waar. Als je voor meer dan €20,- besteld dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Anders heb je vaste verzendkosten van €0,95. Prima te doen toch?

A Beautiful Story Mooiesieraden.nl

Ik ben erg enthousiast over de webshop, en blijf ze zeker in de gaten houden om er eens te bestellen, want naast A Beautiful Story hebben ze nog een aantal andere leuke merken.

7 Reacties aan “A Beautiful Story Mooiesieraden.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *