Beauty ’n Spice heeft de afgelopen weken een beetje stil gelegen zoals jullie wel gemerkt hebben. Mijn leven heeft de laatste tijd namelijk wat veranderingen ondergaan die bij mij een beetje stress meegebracht hebben. Zoals sommige van jullie weten heb ik 2.5 jaar bij de Halfords gewerkt. Echter, al een hele poos ging ik door omstandigheden daar niet meer met plezier naar mijn werk toe. Ik had eerder de neiging om me ziek te melden etc. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zo kwam dat ik al een tijdje naar ander werk aan het uitkijken was. Na de laatste voorvallen besloot ik toch echt weg te gaan. Toevallig was dat op dat moment de assistent filiaalmanager van de buren bij ons naar binnen wandelen. Het gesprek kwam (ook weer toevallig) op dat zij nog een hulpverkoper zochten. Daar reageerde ik weer op met dat ik nog werk zocht. Ik had op dat moment ook net tegen mijn assistent filiaalmanager gezegd dat ik er mee wilde stoppen.

Zo komt het dus dat ik afgelopen zaterdag voor het laatst bij de Halfords gewerkt heb en dat ik zaterdag begin bij de BelCompany. Ik ben heel erg benieuwd (en een beetje zenuwachtig) naar hoe dit gaat zijn. Het is natuurlijk heel iets anders als wat ik hiervoor heb gedaan.

Naast de veranderingen op werkgebied is de vakantie ook afgelopen en zit ik sinds afgelopen week weer op school. Ik moet daar heel erg aan wennen en weer in het ritme komen want ik heb vanaf eind juni van een vakantie mogen genieten waarin ik alleen de donderdagavond en de zaterdag hoefde te werken. Ik zit nu in het derde leerjaar van mijn opleiding en heb gekozen voor een verdieping. Ik zit helaas niet bij een meisje uit mijn klas, dus alle mensen waren voor mij nieuw. Dit bracht voor mij heel wat stress mee. Ook dat ik zo laat (ik kreeg vorige week woensdag pas bericht van school over in welke klas ik zat) bericht kreeg was voor mij een veroorzaker van wat stress. Was alles met inschrijven en dergelijke wel goed gegaan?

Voor mij is er dus veel aan het veranderen en hierdoor is Beauty ’n Spice helaas een beetje naar de achtergrond verdrongen. Ik ga het zeker weer oppakken, en het liefst zo snel mogelijk dus jullie mogen de komende tijd meer posts van mij verwachten.

Ook over de uitslag van de Inglot winactie. Ik heb daar al een aantal vragen over gekregen en nee, de winnares is nog niet getrokken. Dit probeer ik zo snel mogelijk te doen en dan zal er ook een klein berichtje op Beauty ’n Spice verschijnen. Nog even geduld dus dames!

10 Reacties aan “A little bit personal”

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Maar jammer dat het bij je oude baan niet zo goed beviel en er nare dingen zijn voorgevallen. Maar ik hoop dat je nieuwe baan ontzettend leuk wordt en veel succes!

    En ook veel succes op school natuurlijk. Logisch dat je weer in het ritme moet komen en dat het veel stress heeft gegeven, school was ook niet echt op tijd met de informatie zeg. Ik hoop dat je toch een leuke klas hebt en je snel nieuwe vriendinnen maakt, gaat zeker goedkomen!

    Vergeet niet, jijzelf komt op de eerste plaats he, niet je blog.. dus niet verontschuldigen, nergens voor nodig..

    • Wat een ontzettend lieve comment zeg. In de eerste plaats was het een teken van leven en een beetje een uitleg waarom het zo stil was. Maar je hebt helemaal gelijk. Dankjewel!

  2. Super dat je nu een nieuwe baan hebt aangezien je vorige baan niet zo beviel! Heel veel succes, je kunt het! Verder: gewoon lekker doen wat jij wilt en wat jij kan. Ik kijk in ieder geval weer uit naar je artikeltjes! 🙂

  3. Fijn dat je een nieuwe baan hebt gevonden, ik hoop dat je je daar beter op je plek zal gaan voelen. Maar sowieso goed dat je gekapt bent met je vorige baan, dat soort dingen zuigt echt alle levensenergie uit je weg, en vaak merk je pas hoe erg achteraf! Dus neem lekker de tijd om weer in contact met jezelf te komen, als je je beter in je vel voelt komt de zin, tijd en energie om te bloggen vanzelf wel weer. Zorg goed voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *