Aztec Nails

De Aztec print is hot, Aztec Nails zijn hot. Op Pinterest bleef ik afbeeldingen langs zien komen met een Aztec print. Van de meest ingewikkelde patronen tot bovenstaande, welke ik besloot na te maken. Eigenlijk had ik helemaal geen tijd, ik moest namelijk op een verjaardag zijn, maar de nagellak die ik op had kon echt niet meer en ik wilde het zo graag proberen. Niet helemaal zo netjes dus, maar wel erg leuk.

Aztec Nails Aztec Nails

De Aztec Nails die ik maakte zijn in hun basisprincipe heel erg gemakkelijk. Je lakt je nagels in een basiskleur, waarvoor ik een lakje uit een ombres setje van The New Black gebruikte. Als deze droog is lak je met een zwarte lak een verticale, rechte lijn over je nagels. Daar zet je dan met een striper of een dun kwastje horizontale en diagonale strepen op. Per twee, per drie, speel er een beetje mee. Je kunt het daarbij laten, maar ik besloot aan de randen nog een witte lijn te zetten, en uiteindelijk ook nog een zwarte lijn. En dat is het. Wacht tot het allemaal opgedroogd is voor je met je topcoat aan de slag gaat. Hier ging het bij mij onder andere mis. Als je niet lang genoeg wacht trek je je mooie strakke rechte lijnen mee omhoog.

Ik ga nog even oefenen op mijn strakke lijnen en een portie geduld, en wellicht zien jullie nog een andere Aztec print voorbij komen binnenkort. Wat vinden jullie van nailarts zoals deze?

26 Reacties aan “Aztec Nails”

  1. Het ziet er in ieder geval erg leuk uit ๐Ÿ™‚ en dat je lijnen misschien niet zo strak zijn stoort helemaal niet hoor! Goed werk geleverd ๐Ÿ™‚

  2. Super! Dit is nu een nailart die ik mezelf ook nog wel zie doen (heb onlangs m’n eerste witte striper gekocht, waha). Thanks voor de inspiratie.

    • Thanks! Het is niet heel moeilijk, je moet vooral geduld hebben en er de tijd voor nemen ๐Ÿ™‚

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Tribal Nails | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *