Batiste Droogshampoo

Droogshampoo is een van mijn favoriete haarproducten. Soms heb je van die dagen dat je echt niet je haar kunt wassen, geen tijd hebt om het in model te brengen maar het wel een beetje vettig aan de punten is. En heb je een pony, dan is droogshampoo helemaal een uitkomst. Mijn favoriete droogshampoo? Batiste!

Ik won laatst op de Twitter van BatisteNL een droogshampoo, en ondanks dat ik er altijd een paar op voorraad heb is een extra back-up altijd handig. Zeker van mijn favoriete versie, de XXL Volume. Nu krijg je van iedere droogshampoo wel een beetje volume in je haar, maar de XXL volume zorgt daar net nog een beetje extra voor.

Je hoort veel mensen dat ze de witte waas van droogshampoo vervelend vinden, maar wist je dat dat juist voor de werking zorgt? Je sprayt het op je lokken, de witte waas laat je even een aantal minuten intrekken terwijl jij bezig gaat met je make-up bijvoorbeeld. Die witte waas, daar zit het product in wat de vetten en oliën die op je haar liggen opneemt, en die paar minuten dat je wacht heeft het product nodig om die 2 dingen op te nemen.

Nadat je je make-up gedaan hebt ga je even kort met je vingers door je haar, of borstel je de witte waas eruit, en het product nog wat verder door je haar. Weg met je vette lokken en hallo volume! Omdat ik de laatste tijd mijn haar om de dag was heb ik niet vaak last van vette lokken, ik gebruik deze droogshampoo dan ook eigenlijk vooral voor volume, zeker als ik mijn haar krul.

Ik vind persoonlijk de fijnste droogshampoo die ik tot nu toe geprobeerd heb, en ik verkies hem boven de Andrélon en Kruidvat versie bijvoorbeeld. De prijs ligt rond de €5,- voor een bus van 200ml. Je vindt Batiste onder andere bij de Kruidvat.

Gebruik jij wel eens droogshampoo? En wat is jou favoriet?

13 Reacties aan “Batiste Droogshampoo – XXL Volume”

  1. Oh ik ben helemaal fan van Batsiste droogshampoo! Wat een geweldige uitvinding zeg. Omdat ik erg donker haar heb van mijzelf heb ik altijd de bruin haar variant. De witte waas is bij de andere shampoo’s redelijk goed weg te krijgen, maar ik zie het altijd nog wel bij mijzelf en met de bruine variant niet.

    • Met donker haar is de bruine versie ideaal inderdaad! Ik ben zelf natuurlijk blond dus dan is die witte waas gemakkelijker weg te krijgen 🙂

  2. Zelf vind ik Batistie een van de fijnste merken qua droogshampoo, heb er een aantal gehad maar ik blijf toch terug grijpen naar Batiste, zelf vind ik de groene versie erg lekker ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *