Zo zie je nooit wishlisten voorbij komen, en zo 2 in één week. Toeval? Eigenlijk niet. Ik was namelijk van plan om 1 wishlist te maken, maar omdat ik bij Zoeva zoveel dingen zag die ik leuk vond besloot ik hem in twee delen te knippen. 4 juni ben ik jarig, en dat is alweer bijna! Zo gek, ik heb het idee dat dat nog heel lang duurt. Benieuwd wat ik precies wil hebben? Kijk dan even verder!

De producten staan op willekeurige volgorde, wat op 1 staat wil ik ook niet per se als het graagst hebben.

 1. Nummertje een is de setting spray van Skindinavia. Ik wil al een tijdje een setting spray uitproberen. Een hele tijd heeft MAC’s Fix+ op mijn verlanglijstje gestaan, maar omdat dat geen echte setting spray is en ik hele goede verhalen over Skindinavia hoorde is deze vervangen!
 2. De tweede is een Tangle Teezer. Ik heb niet heel moeilijk haar, het klit wel maar het is ook vrij glad. Toch merk ik, zeker nu ik gestopt ben met het gebruiken van conditioner dat mijn haren afbreken. Bij mijn voorste pluk heb ik zelfs een paar baby-haartjes die nu ongeveer 4-5cm lang zijn en dus heel elegant recht overeind staan. Ik ben benieuwd of de Tangle Teezer dit verhelpt!
 3. Vorig jaar kreeg ik twee sets van Real Techniques van mijn zusje, en sindsdien ben ik hooked. Wat een fijne kwasten! Ik gebruik er een aantal dagelijks, maar ben toch ook wel heel erg benieuwd naar de blushkwast.
 4. De EOS lipbalms zijn een hele tijd een hype geweest in de beautyblogwereld, ik ben nooit op de bandwagon train gesprongen, maar stiekem toch wel heel benieuwd naar deze bolletjes.
 5. Wet ’n Wild Comfort Zone staat eigenlijk vooral om de oogschaduw rechtsonder op mijn lijstje, deze lijkt nogal op Club van MAC. Ik zit hier al een tijdje naar te kijken.
 6. MAC Blanc Type heb ik ooit gehad, is ergens achter gebleven maar ik mis hem nog iedere keer als ik mijn make-up doe. Toch heb ik hem nooit meer opnieuw gekocht.
 7. Om de losse oogschaduws van nummertje 10 netjes te houden, en de losse pans die ik op dit moment rond heb slingeren ook netjes op te bergen wil ik graag een Z-palette. Een gewone zwarte.
 8. Mijn geliefde MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder is zo goed als op, en er moet dus een nieuwe gaan komen. De losse variant, of misschien wel de pressed powder een keer een proberen? Een van de twee in ieder geval.
 9. Op nummer 9 staat een product wat ik ook al een tijdje wil proberen, en wat stiekem hoog op mijn verlanglijstje staat. Een Clarisonic Mia (2). Oh wat wil ik graag zo’n beroemd borsteltje proberen!
 10. Als laatste heb ik een aantal kleurtjes van MakeupGeek uitgekozen. Ik vind ontzettend veel kleuren mooi, maar ik wil mijn stash wel uitbreiden met tenminste deze 5. Je ziet van boven naar beneden Créme Brulee, Neptune (wauw!), Unexpected, Lemon Drop en Cinderella, maar MakeupGeek heeft nog heel veel mooie tinten. Ik hoor hier alleen maar goede verhalen over en ben dus heel erg benieuwd! Ook de andere producten van Marlena ben ik nieuwsgierig naar.

Natuurlijk heb ik nog veel meer op mijn wishlist staan. Zo wil ik bijvoorbeeld heel graag eens Revitalash proberen, en wil ik van MAC nog een aantal oogschaduws, maar ook mijn Paintpot in Painterly droogt een beetje uit en zou vervangen moeten worden, en Soft Ochre zou ik ook nog graag eens willen hebben. Non-beauty heb ik het trouwens een stuk lastiger om wat te verzinnen, ik heb zo goed als alles al voor mijn gevoel! Wat hebben jullie op je wishlist staan?

6 Reacties aan “Birthday Wishlist”

 1. De skindinavia setting spray is echt heel fijn! Je merkt het gelijk als je hem niet ophebt! De blush brush is echt net een konijnenstaartje, zo zacht, echt mijn favoriet van RT. ESO is ook goddelijk, met Wet ’n Wild zit je ook altijd goed. Kortom: mooie lijst! tip: Ga eens langs bij shopinbox Rotterdam of Boqz eindhoven, kun je 1,2,3 en 4 tegelijk kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *