Volgende week zaterdag (4 juni) ben ik jarig, dan word ik 22 jaar. Ik heb een bescheiden wishlist, op dit moment ben ik maar weinig producten aan het lemmen. Ik heb al zo veel!

Wat staat er dan wel op mijn wishlist? Een sleek palette, storm en original staan al een tijdje op mijn lijstje, maar op de een of andere manier besluit ik iedere keer ze toch maar niet aan te schaffen. Daarnaast zie je een setje van Bdellium Tools, welke sinds kort verkrijgbaar zijn bij Boozyshop. Ik wil niet per se dit setje, maar ik ben absoluut niet tevreden over mijn Sigma gezichtskwasten, en ik hoor goede verhalen over Bdellium. Ik heb mijn oog laten vallen op de 945 Contour, 964 All Purpose Blusher, 957 Precision Kabuki, en de 980 Natural Powder brushes. Ze komen allemaal uit de Maestro collectie van Bdellium en zijn zeker geen goedkope kwasten.

Dan 3 mac producten, als eerste de Paintpot Bare Study. Een tijdje geleden kocht ik Painterly en sindsdien staat Bare Study op mijn verlanglijstje. Ook de oogschaduws Shroom en All that Glitters staan al een tijdje op mijn verlanglijstje. Mooie en redelijk basic kleuren die in iedere stash wel thuis passen.

And last bot not least, de Beautyblender! Ik twijfel al zo verschrikkelijk lang, maar je hoort alleen maar goede verhalen dus ik denk dat dit roze eitje binnenkort wel op bij mij makeupstash gevoegd wordt.

Een bescheiden verlanglijstje met een iets minder bescheiden prijskaartje, maar dit zijn de dingen die ik echt graag nog wil hebben. Natuurlijk staat er ook nog een shatter nagellak van OPI op mijn verlanglijstje, nog meer mooie mac oogschaduws, een Inglot freedom system palette en zo kan ik nog wel even door gaan, maar deze producten lem ik het meeste. Wat hebben jullie nog op jullie wishlist staan?

12 Reacties aan “Birthday Wishlist”

    • Die staat bij mij ook nog wel op mijn wishlist 🙂 Sowieso vind ik paintpots een geweldig product!

  1. die Bdellium kwasten lijken mij erg fijn. De beautyblender was ik altijd benieuwd naar, maar staat niet langer op mijn wish list!

    • Dat de beautyblender niet meer op je wishlist staat, komt dat doordat je hem aangeschaft hebt of?:)

Trackbacks/Pingbacks

  1.  FOTD: Winactie Ashottofbeauty | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *