Boots No7 Beautiful Skin Dag- en Nachtcreme

Laatst viel er een heel leuk pakketje op mijn deurmat. Ik won namelijk een leuke winactie via de Boots Nederland twitter, en ontving een skincare pakket met allemaal Boots No7 Beautiful Skin producten. De komende tijd zal ik de Boots No7 Beautiful Skin dag- en nachtcrème uitgebreid testen, en vandaag wil ik na ongeveer 2 weken gebruiken graag mijn eerste indruk aan jullie laten weten.

Boots No7 Beautiful Skin Dag- en Nachtcreme

De dag en nachtcrèmes die ik heb zijn voor de Normale tot Droge huid. Mijn huid heeft plekjes die normaal zijn, maar ook wat vettere én drogere plekjes. Die droge plekjes zijn echt een ramp, niks helpt en soms heb ik het gevoel dat ik beter een hele lading crème op mijn gezicht kan smeren die de rest van de dag zichtbaar is haha. Ik ben dan ook erg benieuwd wat deze crèmes voor mij gaan doen. Ik zal ze gaan gebruiken in combinatie met de Boots No. 7 Beautiful Skin Blemish Defence Serum. Van dit serum zal ter zijner tijd een aparte review komen.

Boots No7 Beautiful Skin Dag- en Nachtcreme Boots No7 Beautiful Skin Dag- en Nachtcreme

Verpakking

Zoals jullie misschien wel weten kan een verpakking voor mij het product maken, en de Boots No7 Beautiful Skin Dag- en Nachtcreme maken mij erg blij. De hard plastic potjes (het lijkt bijna glas) komen in een simpel kartonnen doosje waar wat informatie over het product op staat. De crèmes hebben allebei dezelfde verpakking, hard plastic, wat ruimte tussen het potje waar de crème in zit en de verpakking zelf. Het geheel geeft mij best wel een luxe gevoel. Ook wel handig: de dagcrème heeft een wit potje binnenin het plastic, de nachtcrème is roze. Ideaal, want zo kan ik zelfs zonder mijn lenzen in een oogopslag zien of ik de dagcrème of nachtcrème in mijn handen heb.

Eerste indruk

Mijn eerste indruk van deze producten is goed. Voor zo ver ik nu zie maakt het mijn huid lekker zacht, en verdwijnen de velletjes steeds meer. De crèmes trekken snel in en ik heb niet dat ik na 5 minuten de rolletjes crème van mijn gezicht af kan wrijven. Ik durf natuurlijk nog niet te zeggen of de producten te vet zijn voor mijn huid, of dat ik er puistjes van krijg etc., daar zal ik de crèmes nog wat langer voor moeten gebruiken. Maar daar komen over een paar weken dus de updates over. Tot nu toe ben ik erg tevreden met deze producten.

Ook fijn: De dagcreme heeft een UVA bescherming van 5 sterren, en UVB SPF15. Ik moet eerlijk bekennen dat ik alleen als ik ga zonnen ik een goede zonnebrandcrème op mijn gezicht smeer, dus dit is een hele vooruitgang voor mij.

Voor de dagcrème betaal je €15,95, en ook de nachtcrème is verkrijgbaar voor deze prijs. De producten zijn aan te schaffen in een Boots apotheek, of anders via hun webshop.

9 Reacties aan “Boots No7 Beautiful Skin Dag- en Nachtcreme”

  1. Wat een heerlijke crèmes! Jaren terug werd Boots no7 nog bij Etos verkocht. Dat vond ik zo fijn! 🙂 Met name de make-up: kon je het nog testen. Nu helaas niet meer, dat vind ik ietwat onhandig…

    • @Beautyjuf: No7 is te koop bij 25 Boots apotheken in Nederland. Daar kun je de producten (ook de make up) testen. Op onze site (www.nl.boots.com) staat een locatiezoeker. Hopelijk zit er een apotheek bij je in de buurt!

  2. De producten lijken me wel fijn! Mijn huid is ook echt zo’n mix van vet en droog, best lastig om daar een passend product voor te vinden. Ben erg benieuwd naar hoe je de crèmes op de lange termijn gaat vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *