Boots No7 Eye Makeup remover

Al jaren gebruik ik mijn geliefde L’Oreal Absolute Eye & Lip Make-up Remover, en toen ik een tijdje terug de Boots No7 Beautiful Skin Eye Makeup Remover binnen kreeg twijfelde ik wel een beetje om hem te gaan gebruiken. Ondanks de 2-in-1 formule. Want werkt hij wel net zo fijn als mijn geliefde L’Oreal?

Boots No7 Eye Makeup Remover

Inmiddels is hij op, dus dat antwoord laat zich wel raden. Ik moest heel erg wennen aan de verpakking, zoals je ziet heeft hij niet een klein gaatje waaruit de reiniger komt, maar een groot gat. Ik had in het begin dan ook veel te veel op mijn wattenschijfje zitten.

In de reiniger zitten 2 lagen, waarvan er een olie is. Dit moet je voor gebruik even flink schudden, waardoor het zich “mengt”. Omdat ik een waterproof mascara gebruik heb ik een reiniger op oliebasis nodig. De reiniger haalt mijn makeup er goed af, maar laat wel een licht vettig laagje achter. Dit haal ik met een schoon wattenschijfje weg, omdat ik het niet fijn vind om met dat laagje op mijn gezicht te lopen. Mijn waterproof mascara is er niet helemaal vanaf, en de volgende ochtend heb ik soms nog een klein beetje onder mijn oog zitten, maar hij doet het toch nog een stukje beter als de L’Oreal versie. Na de eerste paar keer gebruiken was ik onder de indruk, en mijn L’Oreal reiniger is voor time being in het badkamerkastje opgeborgen. Zoals ik al zei is hij inmiddels op, en omdat ik nog wat voorraad heb staan van de L’Oreal versie maak ik dat eerst op (hey, arme student!) maar als die op zijn haal ik deze Boots No.7 Beautiful Skin Eye Makeup remover zeker weer in huis.

Voor 100ml van deze remover betaal je €8,95, wat niet heel duur is, maar ook zeker niet goedkoop. Gelukkig kun je erg lang mee doen. In het begin had ik het idee dat hij erg snel op ging, maar omdat je steeds beter weet hoeveel (of weinig) je nodig hebt en went aan de grote opening van de verpakking gaat hij aardig lang mee. De prijs van de L’Oreal reiniger zit zo uit mijn hoofd rond de 6 a 7 euro, wat een stukje goedkoper is en je krijgt er daar 125ml voor. De L’Oreal versie is ook gemakkelijker verkrijgbaar, want die is bij Kruidvat en Etos te koop, terwijl je voor deze Boots remover in hun webshop moet zijn, of in de Boots apotheken in Nederland die helaas niet in iedere plaats zitten. Ik ben in ieder geval erg te spreken over deze reiniger en zal hem dus absoluut nog een keer aanschaffen. Als mijn budget het toe laat.

6 Reacties aan “Boots No7 Beautiful Skin Eye Makeup Remover”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *