Boots No7 Beautiful Skin Quick Thinking Wipes

Make-up reinigingsdoekjes. Ik ben er niet zo’n fan van. Ze zijn vaak dun, drogen snel uit en halen je make-up er ook niet volledig af. Ik gebruik ze dan ook vaak alleen maar om swatches van mijn handen af te halen, of als ik echt, écht geen zin heb om aan de slag te gaan met reiniger maar toch mijn make-up eraf moet halen. Vandaag een review over de Boots No7 Beautiful Skin Reinigingsdoekjes

Alweer een tijdje geleden kreeg ik een pakket van Boots No7 met producten uit hun Beautiful Skin lijn. Daarin zaten onder andere de Boots No7 Beautiful Skin Quick Thinking Wipes zoals ze volledig heten. Hij heeft een hele tijd in de kast gelegen, zoals ik al zei, ik gebruik niet vaak reinigingsdoekjes. Toen ik naar Parijs ging wist ik dat ik niet tot weinig make-up zou dragen, en dan zouden de doekjes wel een uitkomst zijn. Die gingen dus mee in de koffer.

Boots No7 Beautiful Skin Quick Thinking Wipes Boots No7 Beautiful Skin Quick Thinking Wipes

De verpakking is ideaal, met een harden klepje zodat je niet iedere keer met een plakkertje waar vuil onder komt de boel dicht moet doen. Die plakken na een paar keer gebruiken niet meer goed en dan drogen alle doekjes uit. Daar heb ik hier geen last van gehad.

In Parijs merkte ik al dat de doekjes een stuk dikker zijn dan de doekjes die ik wel eens geprobeerd heb. De eerste paar keer gebruiken had ik ook het idee dat ik er 2 gepakt had in plaats van 1. Het voelde fijn op mijn huid aan, niet uitdrogend maar eerder verzorgend (wat goed kan kloppen, aangezien er vitamine Pro B5 voor een hydraterend en verzachtend effect in zit!) maar de echte test kwam thuis pas. Oogmake-up haal ik er niet mee af, daar gebruik ik mijn favoriete L’Oreal reiniger voor. Maar gezichtsmakeup, dat haalt hij er allemaal af. Misschien niet met een keer over je gezicht gaan, maar als je het een paar keer herhaalt doet het product dat absoluut wel. I’m impressed! Vaak zie ik dat ik met een toner nog een hele boel gezichtsmake-up weg haal, maar dat is met deze doekjes niet het geval.

In de verpakking zitten 30 doekjes, en daar betaal je €8,95 voor. Ze zijn dus wat aan de dure kant, mocht je er iedere dag één gebruiken dan kun je er een maandje mee doen. Wat mij betreft zijn ze het geld wel waard, dit zijn de fijnste reinigingsdoekjes die ik tot nu toe gehad heb. De doekjes kun je hier op de webshop van Boots vinden.

5 Reacties aan “Boots No7 Beautiful Skin Reinigingsdoekjes”

  1. Ik heb van dit merk een keertje dag- en nachtcrème gehad. Die was ook heel erg fijn. De doekjes klinken fijn, maar vind ze inderdaad wel aan de prijzige kant.

  2. Ik vind ze wel prijzig voor reinigingsdoekjes ja! Maar goed… de goedkopere hebben ook mij nooit kunnen bekoren, dus misschien dat dit dan wel wat is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *