Helaas helaas, het nadeel aan de offline verkoop van NYX bij de Douglas is gevonden. NYX heeft webshops binnen de Benelux namelijk verboden om nog langer NYX te verkopen in hun shop. Bij Boozyshop bestelde ik daarom een backup van mijn favoriete wimperkruller, maar ik kon het natuurlijk niet laten om mijn mandje met wat extra producten te vullen. Hierboven zie je een collage van mijn bestelling. De producten die ik kocht zijn:

 • NYX Nude Matte Eyeshadow – Skinny Dip
 • NYX Nude  Matte Eyeshadow – Confession
 • NYX Nude Matte Eyeshadow – Betrayal
 • NYX Nude Matte Eyeshadow – Craving
 • NYX Jumbo Eye Pencil – Purple Velvet
 • NYX Jumbo Eye Pencil – Slate
 • NYX Eyelash Curler
 • NYX Long Lip Pencil – Natural
 • NYX Long Lip Pencil – Pinky
 • NYX Glitter Pearl Mania – Blue

 

Voor dit alles was ik €34,95 kwijt inclusief verzondkosten. Wil jij graag nog wat NYX producten bemachtigen voor een goedkoper prijsje? Sla dan snel je slag, tot zondag 23.30u staat NYX nog online bij Boozyshop.

10 Reacties aan “Boozyshop NYX bestelling”

  • Balen he! Tot zondag 23:30 mag het nog op de webshops staan, daarna krijgen ze een boete als ze het nog verkopen.

 1. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind het jammer dat het niet meer online verkocht word, maar ik vind het ook wel fijn dat het nu gewoon bij de Douglas te vinden is!

 2. Super leuk! Toen ik wilde bestellen was de helft uitverkocht dus heb ik het maar weer weg geklikt, ook irriteerde ik me er aan dat de uitverkochte dingen er in bleven staan, zelfs na 2 dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *