Catrice Glamazona blushes

Bij het schap twijfelde ik heel erg of ik deze Catrice Glamazona blushes mee zou nemen. Er was geen mogelijkheid tot swatchen en de kleuren zijn toch wel heel anders als wat ik normaal draag. Omdat ze niet heel duur zijn (€3,99 per stuk) besloot ik ze toch allebei mee te nemen.

Catrice Glamazone Blushes

Links ligt C01 I’m A Survivor, een peachy rode kleur (op de foto komt hij roder over dan hij in werkelijkheid is) en rechts zie je C02 I Got The Flower. De kleuren zijn niet alledaags en ik vind het eigenlijk wel gaaf dat Catrice hiermee vernieuwend durft te zijn. Je ziet toch vaak de peachy of zachtroze, niet heel sterk gepigmenteerde blushes bij budgetmerken voorbij komen.

Catrice Glamazona Blushes

Het jungle achtige thema wat door de hele Glamazona collectie heen zit is ook weer goed verwerkt in deze blushes. Op de verpakking zit de panterprint gedrukt, en de blush zelf heeft een leuk zebra printje. De verpakking is de transparante plasticen die Catrice voor veel van haar producten gebruikt. Netjes en strak, maar ook heel gemakkelijk open te krijgen zonder je lange nagels af te hoeven breken.

Catrice Glamazona blushes swatches

Ik had het net even over niet gepigmenteerde blushes bij budget merken, maar wauw. Deze zijn echt onwijs gepigmenteerd. Ook als je ze aan brengt met een kwast. Na de swatches die ik maakte was ik al wat voorzichtig, maar toen ik de paarse tint voor het eerst aan bracht had ik, ondanks dat ik eerst al even afgetikt had op mijn hand, toch nog een mooie felle veeg te pakken. Oppassen met aanbrengen dus, tenzij je voor een clown look gaat.

Ik ben blij dat ik ze toch een kans gegeven heb. Het pigment is super, de kleuren niet zo standaard en daardoor zijn ze een mooie aanvulling op mijn stash. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. De Catrice Glamazona collectie met deze blushes ligt op dit moment in de winkel, dus mocht je ze nog willen scoren dan is een sprintje naar een Kruidvat of Trekpleister geen slecht idee. Meestal wordt de collectie nog een keer aangevuld, dus als ze nu niet in het schap staan, zeker even een kijkje blijven nemen!

10 Reacties aan “Catrice Glamazona Blushes”

    • Als je ze voorzichtig aanbrengt zijn ze ook op een bleke huid (sneeuwwitje hier ;)) heel mooi. Ik gebruik ze met een stippling brush (blushkwast werd echt te heftig) die ik eerst even afstip op mijn hand en dan kun je ze heel goed opbouwen!

  1. Ik weet nog niet of ik ze wil, vind ze wel erg fel haha. Ben meer van de shimmery en minder gepigmenteerde blushes, is wat veiliger op de vroege ochtend. Al vind ik het voor budget blushes wel goed eruit zien!

  2. Ik had de eerste keer ook veel te veel op mn wangen, terwijl ik nog wel een stippling brush had gepakt! Maar met wat voorzichtigheid zijn ze inderdaad super mooi. Ze gaan iig wel lang mee he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *