Catrice Glamazona I'm A Survivor

Ik was eigenlijk niet van plan om nagellak van de Catrice Glamazona collectie te kopen, maar I’m A Survivor had de eerste keer bij het schap toch wel mijn oog getrokken. En iedere keer als ik voorbij een Catrice schap kwam keek ik even. Zo vaak dat Stefan er gek van werd en hem besloot mee te nemen.

Catrice Glamazona

I’m A Survivor is een roodachtige, oranje tint. Apart, fel en heerlijk voor zomerse dagen zoals de afgelopen week. En juist door dat felle heeft dit kleurtje mijn aandacht getrokken en inmiddels een felbegeerd plekje in mijn Helmer bemachtigd. De dop heeft weer een herkenbaar jungle-style printje. Dit keer is Catrice voor de zebraprint gegaan.

Catrice Glamazona Nagellak I'm A Survivor Catrice Glamazona Nagellak I'm A Survivor

Of het nou aan de structuur van het lakje lag  of de temperatuur in de woonkamer, ik weet het niet, maar echt fijn lakken deed hij niet. Hij was enorm streperig, niet makkelijk uit te smeren en gewoon meh. Met het drogen kwamen er kleine bubbeltjes in, dus ik gok dat die temperatuur er iets mee te maken had. Normaal gesproken ben ik dan ook zeer tevreden over de nagellak van Catrice. Als de temperatuurmeter weer onder de 30 graden zakt moet ik deze zeker nog eens van stal halen.

Het kleurtje, daar ben ik wel helemaal weg van. De kleur is een beetje een koraal tint en doet me denken aan een van mijn favoriete lakjes van Diamond Cosmetics, namelijk Calypso. Hij dekt in twee lagen en droogt redelijk snel.

Voor een nagellak van Catrice betaal je €2,99, en volgens mij was ook deze lak uit de Glamazona collectie die prijs. Hiervoor krijg je 10ml lak, wat in mijn ogen meer dan genoeg is. Heb jij al een lakje (of ander product) uit de Glamazona collectie gescoord?

16 Reacties aan “Catrice Glamazona I’m A Survivor”

  1. Zeker een mooi kleurtje en echt een leuk dop idee van Catrice. Vrees niet want: ”Lak je nagels nooit op een warme vochtige plek. Zo stijgt je lichaamstemperatuur, ” (Flair). Het verdient wel een tweede kans.

  2. Ik heb er ook wel vaker last van dat een lakje die eerst heel erg fijn lakte, dat ikdie met warm weer met geen mogelijkheid normaal op mijn nagels kon aanbrengen. Hopelijk werkt dit lakje beter als het niet zo warm is. Het is wel echt een tof kleurtje!

  3. Mooie kleur en ik denk dat de warmte het zeker lastiger maakt! Ik zet de lak die ik wil gebruiken de dag ervoor al in de koelkast met deze temperaturen, helpt naar mijn idee wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *