Catrice Glamazona Lip Colour Pen

Lippennen zijn hotter dan hot en ze vliegen om je oren. Naast de Clinique Chubby Stick kwam ook Etos en Bourjois met zo’n pen. Catrice is er natuurlijk ook weer bij en lanceert de Catrice Glamazona Lip Colour Pen in de Glamazona collectie. Limited edition dus, en waarschijnlijk vliegen ze zo de winkel uit, maar ik heb ze weten te bemachtigen. Er zijn twee kleuren, 01 I’m a Survivor en 02 I Got The Flower!. Helaas staat op de verpakkingen zelf de naam niet aangegeven, maar dat mag de pret niet drukken.

De pennen hebben een iets andere verpakking dan dat je gewend bent van de ‘normale’ lippennen. Ze zijn natuurlijk ook limited edition en de zwarte huls met gouden panterprint opdruk past goed bij het jungle sfeertje wat Catrice met deze collectie uit wil stralen. Gelukkig kunnen we door de gekleurde dop wel goed zien welk kleurtje we in handen hebben.

Catrice Glamazona Lip Colour Pen Catrice Glamazona Lip Colour Pen

Wat wel gewoon hetzelfde is als bij alle andere pennen is het draaisysteem. Geen gedoe met een puntenslijper met grote opening, want onderaan de pen zit een stukje wat draaibaar is, en hiermee draai je de lippenstift omhoog. De pennen hebben een vrij sterke en zoete geur die gelukkig verdwijnt zodra je hem op hebt. Catrice zelf beschrijft de pennen als handig, met een zachte, intrekbare tip voor een nauwkeurige applicatie en glans zonder de lippen uit te drogen.

Catrice Glamazona Lip Colour Pen Swatches

Zo op de huid zien de swatches er erg goed uit. De roze variant is een stukje minder dekkend, maar alsnog goed gepigmenteerd. Hoe is dat op de lippen?

Catrice Glamazona Lip Colour Pen Catrice Glamazona Lip Colour Pen

Een dikke vette voldoende hoor! Mijn eigen lipkleur verdwijnt en de kleur van de sticks komt goed over. Met de rode moet je wel voorzichtig zijn met het aanbrengen, foutjes zie je natuurlijk net zoals met een normale rode lippenstift goed.

Catrice Glamazona Lip Colour Pen Catrice Lip Glamazona Pen

De Catrice Glamazona collectie ligt op dit moment in de winkels, en als je deze lipsticks wil bemachtigen dan moet je snel zijn, want ik verwacht dat het heel hard gaat! En als je vandaag nog bij de Kruidvat je slag slaat kun je nog net gebruik maken van de 2 voor €7,99 actie, scheeltje toch weer drie euro want de Catrice Glamazona Lip Colour Pen heeft een adviesprijs van €4,99 per stuk. Wat mij betreft zijn ze dat helemaal waard, ik heb er in ieder geval weer een paar favorieten bij.

17 Reacties aan “Catrice Glamazona Lip Colour Pen”

  1. Wow ze dekken echt enorm goed! 😀 Toch vind ik de Colour Boosts van Bourjois leuker, omdat ik dit soort potloden matte niet echt zo geslaagd vindt, geef mij maar meer zo’n lipbalsem effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *