Toen onze verbouwde kruidvat geopend werd waren de makeupschappen (die opeens aan de andere kant van de winkel zaten, desoriëntatie much) het eerste waar ik heen liep. En ik spotte eindelijk de Las Vegas collectie! Ik kocht een paar producten, een van de nagellakjes, het oogschaduw palette, de eyeliner en natuurlijk de geweldige poeder.

Het pareltje – in mijn ogen- van deze collectie is toch wel deze leuke poeder. Ik moet eerlijk bekennen  dat ik hem eigenlijk alleen gekocht heb omdat ik het overspray printje zo geweldig vind. Ik denk niet dat ik hem snel ga gebruiken, zo zonde toch? En daarnaast gebruik ik het liefst mijn MAC blotting powder of prep + prime transparant finishing powder. Dit leuke item is van jou voor €3,99, dus mocht je nog op zoek zijn naar een transparante finishing powder in pressed vorm dan zou ik hier eens naar gaan kijken.

Dit leuke quattro is Curtain Up!. Blauw is de najaarstrend en daar speelt Catrice met deze quattro mooi op in. En hij ziet er ook nog eens leuk uit. Ja als je hem gaat gebruiken verdwijnen die leuke letters, maar dat is niet zo’n groot probleem.

Het pigment van deze quattro is niet heel erg speciaal. De zwarte kleur is wat poederig en gaat geheid voor fallout zorgen. De tweede blauw paarse kleuren zijn helaas niet heel erg gepigmenteerd maar wel goed op te bouwen. Aan de ene kant een minpunt, maar ze hebben heel wat minder fallout als de gepigmenteerde zwart. De eerste kleur is donkerblauw met een hele mooie kobalt blauwe shimmer in bepaalde lichtvallen. De derde kleur is een mooi matpaarse kleur. De Champagne kleur valt op mijn lichte huidje een beetje weg. Hij is wel mooi shimmery en lijkt me een hele gave kleur voor in de ooghoek. Ik ga binnenkort eens experimenteren met een look met dit palette. Voor €4,49 mag dit palette jou stash komen vergezellen.

Ik ben een ramp met vloeibare eyeliners met een normaal kwastje. Die zwieberen alle kanten op en ik krijg geen mooie strakke lijn gezet. Gelukkig heeft Catrice er voor gekozen om deze eyeliner te voorzien van een vilten stiftje. Ideaal, want daarmee kan zelfs ik een mooie strakke lijn zetten. Drama Queen is een mooie zwarte kleur, maar met een gouden shimmer er in. Geeft je look net dat beetje extra wat helemaal in de Las Vegas sfeer past. Het is ook leuk voor een New Years Eve look (hey, het is december! Ik heb zin in kerst en oud&nieuw!).

Voor het luttele bedrag van €3,79 is deze eyeliner van jou.

And last but not least kocht ik deze nagellak. Lovely Sinner. Hij doet me denken aan China Glaze’s Ruby Pumps. Dat is ook zo’n mooie rode lak met rode shimmers. Een van mijn favorieten en zeker voor de aankomende feestdagen leuk. Ik was benieuwd hoe deze lak het zou gaan doen.

Op de bovenstaande swatch zie je twee laagjes. Om hem helemaal dekkend te maken had er voor het mooie nog wel een derde laagje over heen gemogen. In vergelijking met Ruby Pumps heeft deze lak heel wat minder shimmer er in en is daardoor ook een stukje rustiger. Ik vind het wel een leuk kleurtje. Hij lakt gemakkelijk en droogt snel. Als je Ruby Pumps hebt dan zou ik zeggen, laat deze staan en ga voor een van de andere lakken uit de Las Vegas collectie. De lak kost €2,49.

Hebben jullie al items uit de Catrice Las Vegas collectie en wat vinden jullie ervan?

 

 

 

9 Reacties aan “Catrice Las Vegas”

  1. Ik heb de collectie bij de Kruidvat zien liggen maar ik kreeg niet echt een hebben-gevoel. De poeder is wel gaaf, maar ik heb het niet nodig en vind het zonde om ‘m alleen voor het printje te kopen!

  2. Deze collectie spreekt me minder aan dan andere LE’s. Heb wel de duo lipgloss gekocht en vind die erg fijn. Ik twijfel of ik die eyeliner alsnog ga halen, ik ben ook een ramp met kwastjes, maar sommige eyeliners met viltpuntjes hebben weer een vrij lange punt en dat is ook niet zo stabiel.

    • Oh stom van me, ik heb geen eens een foto gemaakt van het kwastje zelf! Maar het is een kort puntje dus heel fijn en stabiel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *