Vandaag vond ik in mijn mailbox de persinformatie voor de nieuwe Limited Edition van Catrice, genaamd Enter Wonderland. Een naam die mij eigenlijk gelijk al nieuwsgierig maakte. Het is de lentecollectie van Catrice, en dat is ook aan de producten te zien. Met een combinatie van intense, stijlvolle kleuren met platinaglans creëer jij straks de leukste lentelooks. Het duurt nog even voordat het weer lekker weer wordt, en deze collectie zal dan ook pas in mei/juni in de winkels liggen. Laten we er even heel snel en kort doorheen gaan.

Catrice komt met 3 nieuwe duo’s. Daarnaast komt er 1 nieuwe mono uit. We zien ook 2 metallic eyeliners en een setje nepwimpers.

Verder zien we 3 nieuwe lipglosses, een highlighter en een oogschaduwbrush.

4 nieuwe nagellak kleuren en 1 tippainter. Een flinke collectie weer dus. Ik ga zeker voor de nagellak kijken, en dan ben ik vooral benieuwd naar de blauwe, genaamd Miracle Heaven. Zo op de persfoto lijken er shimmers in te zitten en hij doet een beetje metallic aan, daar gaat mijn nagellakhartje sneller van kloppen. Ook ben ik erg benieuwd naar de lipglosses en de highlighter. De prijzen liggen tussen de €2,49 voor de nagellak en €4,49 voor de highlighter.

3 Reacties aan “Catrice: LE Enter Wonderland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *