Catrice Matt-erial Girl

Oh wat baalde ik dat ik MAC Heaux aan mij voorbij had laten gaan. Maar ongeveer 20€ voor een lipstick waarvan ik niet weet of hij me staat, dat was toch net iets teveel. Toen ik las dat Catrice Matt-erial Girl die in de nieuwe collectie van Catrice zit een redelijke dupe zou zijn moest ik hem natuurlijk hebben.

Catrice Matt-erial Girl Catrice Matt-erial Girl

Matte kleuren zijn vaak uitdrogend en ik draag ze dus ook niet heel erg vaak, maar Matt-erial Girl is, zoals de naam al doet vermoeden, een matte kleur. Echt uitdrogend op mijn lippen vind ik hem niet, maar velletjes zal hij wel accentueren en daar moet je dus zeker voor oppassen. De lipstick is een rood met een mooie dieppaarse tint er in. Ik vind hem prachtig, maar het is wel een kleur die opvalt.

Catrice Matt-erial Girl Swatch

Op de swatch op mijn arm kun je al goed zien dat de kleur erg gepigmenteerd is. Tijd om hem op mijn lippen uit te proberen.

Catrice Matt-erial Girl Swatch Catrice Matt-erial Girl

Wauw. Wat een onwijs gave kleur is dit! Ook met mijn blanke huid kan deze kleur heel goed. Hij is gepigmenteerd, glijdt makkelijk over de lippen en brengt gemakkelijk egaal aan zonder rare vlekken.

Catrice Matt-erial Girl zit in de Ultimate Colour lijn, die met de zwarte huls. Of het echt een dupe is van MAC’s Heaux, dat durf ik niet te zeggen omdat ik deze niet in mijn bezit heb, maar het is zeker een soortgelijke kleur. Perfect voor komende herfst en ik denk dat ik hem dan ook regelmatig zal gaan gebruiken. De prijs is ook een stukje aantrekkelijker. Voor deze lipstick was ik €3,99 kwijt. En nog een groot pluspint,  het is geen limited edition, dus grote kans dat je deze wel kunt bemachtigen.

Ben jij nog op zoek naar een betaalbare, donkerrode berry tint dan zou ik zeker even langs een Kruidvat/Trekpleister met Catrice schap gaan om deze kleur te bekijken.

16 Reacties aan “Catrice Matt-erial Girl – Swatches & Review”

  1. Aha, jij hebt een artikel op Beautyscene gelezen? 😉 Ik zag las het artikel én inderdaad: het is een goede dupe! Wat een prachtige kleur! Volgens mij staat ‘ie je prachtig 🙂

  2. Ok, die ga ik kopen! Prachtige kleur en zo mooi mat. Ik moest Heaux ook aan me voorbij laten gaan. Maar stiekem hoopte ik wel dat er een goedkoper merk met eenzelfde lipstick zou komen 😉

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Catrice Ultimate Color Lipstick 270 Matt-erial Girl! | Loving Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *