catrice mono

Laat ik gelijk maar met de deur in huis vallen, ik houd niet van mono’s. Op de een of andere manier blijven mijn mono’s snel liggen en grijp ik toch weer naar een snel palette. Om dezelfde reden houd ik ook niet zo van pigmenten. Ik sta niet een half uur vroeger op om mijn makeup te doen, en op een normale schooldag moet het meestal ook snelsnel, palettes zijn dan ideaal. De kleuren passen vaak goed bij elkaar en ik hoef niet zo veel moeite te doen om een look te bedenken.

catrice mono

Alleen, na al die lovende reviews en aanbevelingen van de Catrice mono’s wilde ik deze toch wel eens proberen.. Ik heb al een paar keer voor het schap gestaan, maar nu is het er toch echt van gekomen. Normaal gesproken kosten de mono’s €2,79 en Kruidvat had laatst een aanbieding, 2 voor €4,-. Ik zocht 4 kleurtjes uit, 2 matte en 2 shimmer.

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren, links is een groen/grijze kleur met shimmer en heet The Noble Knights. Ik was een beetje teleurgesteld in het pigment van deze. De tweede is een matte coal kleur, hij heet dan ook niet voor niks I am a coal girl. Deze heeft een goede pigmentatie en brengt erg gemakkelijk aan. Daarnaast heb ik Sitting in a vulcano geswatched, en mooie grijze kleur met shimmer. Ook deze pigmentatie is goed en zeker eentje waarvan ik denk dat hij bij veel ooglooks zal staan.

Last but not least is Bring me frosted cake, een matte kleur die erg lijkt op mijn huidskleur. Ik twijfel al een tijdje of ik Vanilla of Blanc type van MAC aan wil gaan schaffen, maar nu ik deze geprobeerd heb denk ik dat een van die binnenkort ook wel in mijn stash beland.

Ik raad deze mono’s zeker aan, maar test van te voren wel even of de pigmentatie goed is. Voor de €2,79 hoef je het sowieso niet te laten. Hebben jullie nog favorieten tussen de Catrice mono’s zitten die ik zeker aan moet schaffen?

8 Reacties aan “Catrice: Mono eyeshadows”

  1. Mooie kleurtjes! Al heb ik dat ook hoor, dat ik liever palettes gebruik. Je kunt deze dingen wel depotten trouwens en in een zelfgemaakt palette doen 😉

    • Klopt! Ik zit te twijfelen om eens een keer een zo’n palette aan te schaffen, lijkt me ideaal 🙂

  2. Echt super herkenbaar: ik gebruik eigenlijk ook elke dag m’n palettes, in plaats van mono’s. Ik heb zelf twee mono’s van Catrice, en ik vind de pigmentatie best wel tegenvallen. Jammer, maar helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *