wishlist

Een wishlist heeft iedere beautyblogger waarschijnlijk wel, zo ook ik. Ik vier eigenlijk niet echt kerst met cadeautjes, maar omdat het toch bijna kersttijd is vind ik het wel leuk om mijn wishlist op deze manier te laten zien!

Natuurlijk is dit niet alles, maar de dingen die het hoogste op mijn lijstje staan zijn:

1. Mac Fix +.

Ik wil al een tijdje een settingspray, en de eerste die dan in mijn gedachten komt is Mac’s Fix+. En dit is niet alleen een settingspray, je kunt hem ook onder je makeup gebruiken, en voor het natmaken van oogschaduw/pigmenten. Veelzijdig goedje dus!

2. Lorac Pro Palette

Mijn favoriete YouTubers gebruiken hem veel in hun tutorials, het Lorac Pro palette. De kleuren zijn veelzijdig, van neutraal en matte naar shimmer en wat spannender. Het blijft allemaal wel in de veilige ranche qua kleuren. Perfect om mee te nemen als je een weekendje weg gaat bijvoorbeeld.

3. Hope in A Jar

Ik hoor hier zo vaak goede verhalen over, ook wel wat slechtere van mensen met allergische reacties, maar ik ben erg benieuwd naar Hope in A Jar van Philosophy.

4. Remington Pearl Wand

En als laatste, de dikke versie van de Remington Pearl Wand staat al een tijdje heel hoog op mijn verlanglijstje. De smalle, taps toelopende versie heb ik al en deze is echt favoriet, maar omdat mijn haar nu een stukje korter is en ik kapsels met wat meer slag wil creëren staat deze hoog op het lijstje. Remington komt trouwens met nieuwe tangen, en daar zit een zelfde soort wand in, het wordt ooit dus deze of de nieuwe versie kopen!

18 Reacties aan “Christmas Wishlist”

  1. Ik zou als ik jou was Urban decay setting spray kopen ipv de MAC Fix +, ik heb ze beide en die van Mac zorgt niet dat je make-up langer blijft zitten, die van UD wel !

  2. Dat palette ziet er mooi uit! Ik gebruik zelf Hope in a Jar al een tijdje en hoewel ik er met mijn gevoelige huid wel prima tegen kan, vind ik de geur echt een groot minpunt..

  3. Ik heb het Lorac Pro palette en ben er helemaal gek op. Goede pigmentatie en niet alleen goed voor natural looks, maar ook voor smokey eyes.

  4. Ik heb zelf een potje Hope in a Jar gehad en ik vond hem best wel fijn, en aangezien ik echt een hele gevoelige huid heb, had ik nergens last van.

    • Dat is een goede, dat durf ik je zo niet te zeggen, sephora.fr wellicht? En anders kun je hem wel op eBay krijgen waarschijnlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *