essence lash & brow gel mascara

Een van de onderdelen in mijn dagelijkse make-up routine de laatste tijd zijn mijn wenkbrauwen. Vaak verwaarloos ik ze, en doe ik er niks mee maar de laatste tijd teken ik ze altijd bij. Een van mijn favoriete producten om dan te gebruiken is deze Essence lash & brow gel mascara. Op de foto’s een nieuwe, want na even gebruiken krijgt de gel door het potlood en poeder in mijn wenkbrauwen een kleurtje.

essence lash & brow gel mascara

De Essence lash & brow gel mascara  zit echt al tijden in het assortiment, mijn eerste kocht ik jaren geleden eens. Echt vaak gebruiken deed ik hem toen niet, ik deed tenslotte niks met mijn wenkbrauwen. De laatste tijd tekende ik ze steeds vaker bij en ik merkte toch dat het niet de hele dag strak in model bleef. Ik pakte dit product er dus weer bij, en als ik na een dag werken thuis kom zitten mijn wenkbrauwen nog steeds op hun plek. Het aanbrengen is heel erg simpel, de applicator is een soort mascara borsteltje/spoolie welke je door je wenkbrauwen heen kamt. Hierdoor wordt de kleur van je wenkbrauw iets vervaagt, en brengt het de haartjes in model. De gel zie je niet in het uiteindelijke resultaat, maar doet zijn werk dus wel goed.

De twee grootste nadelen van deze gel mascara zijn toch wel het niet waterproof zijn, waardoor een regenbui een uitdaging is, en de transparantie. Na een paar keer gebruiken verkleurt de transparante gel en wordt het een viezige bedoeling, alsof hij niet goed meer is. Maar echt klagen mag ik niet. De prijs van de Essence Lash & Brow Gel Mascara is namelijk heel erg goed te doen, je bent een luttele €1,99 kwijt.

Doen jullie iedere dag jullie wenkbrauwen? En welke producten gebruiken jullie om je wenkbrauwen op hun plek te houden?

9 Reacties aan “Essence Lash & Brow Gel Mascara”

  1. Ik heb last van haartjes die naar beneden groeien en ik gebruik echt elke dag een gel. Ik wist niet dat Essence dit product ook had. Ik gebruik al jaren de variant van de Hema. Toch maar eens een keer deze ook uitproberen 🙂

  2. Klinkt niet verkeerd eigenlijk! Ik teken mijn wenkbrauwen ook bij, maar gebruik geen gel. Misschien toch eens uitproberen, sommige haartjes gaan naar beneden staan.

  3. Ik heb deze heeel lang dagelijks gebruikt, maar nu gebruik ik hem eigenlijk bijna niet meer. Toch maar weer eens een keertje proberen misschien 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge – Day 30 : I'm A Chameleon - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *