Essence Sparkle Sand Effect

Nagellak met textuur, dat is op dit moment de hype in de nagellakwereld. Na de Liquid Sand lakjes van O.P.I. ging het los en kwam zo ongeveer ieder merk wel met een of meerdere textuurlakjes. Natuurlijk konden de budgetmerken niet achterblijven en in de nieuwe collectie van Essence die inmiddels langzaamaan de winkels binnen druppelt zitten dan ook 3 Essence Sparkle Sand Effect lakken. Ik heb er twee, de rode en grijze. Daarnaast is er nog een beige/bruine tint.

Essence Sparkle Sand Effect nagellak

Het was even zoeken, maar de Essence Sparkle Sand Effect lakken hebben gelukkig een naam. De grijze is 165 Here’s My Number, de rode heet 156 Me & My Lover. Beide lakken hebben natuurlijk het “zand” wat de textuur maakt, maar ook een glitter in zich. Here’s My Number heeft verschillende blauwe glitters waar Me & My Lover heeft gouden glitters.

De lakken dekken in principe in twee lagen, maar met bepaald licht schijnt dan toch je nagellijn er door heen, dus drie dunne lagen is mooier en dat is wat je ook op de swatches ziet.

Essence Sparkle Sand Effect Here's My Number Essence Sparkle Sand Effect Me and My Lover

De lakken drogen snel, en semi-matte op, wat normaal is voor een sand effect lak. En als ze eenmaal opgedroogd zijn voel je ook echt de textuur. Het lijkt een beetje op grof schuurpapier. Als je van gladde nagels houdt dan is dit niks voor jou. Ik zelf kan niet van mijn nagels afblijven. De fijne afgeronde kwastjes van Essence zorgen ervoor dat binnen no-time je een nette manicure op je nagels hebt. Ze lakken erg gemakkelijk gelukkig.

De Essence Sparkle Sand Effect lakken zitten in de nieuwe core collectie van Essence. Deze collectie druppelt op dit moment binnen in de winkels, dus blijf zeker af en toe binnen lopen als op dit moment nog het oude schap in de winkels staat. Ik weet niet zeker of je ze allemaal kunt vinden in het 1 meter schap, maar als jou Kruidvat een groot (2 meter) vak heeft dan moeten ze er allemaal zijn.

Er zijn dus 3 verschillende soorten en ze kosten maar €1,69 per stuk. Lekker budgetvriendelijk dus. Heb jij al textuurlakken of ben je van plan om deze Sparkle Sand effect lakken te scoren?

12 Reacties aan “Essence Sparkle Sand Effect – Review & Swatches”

  1. beiden wil ik nog heel graag hebben 🙂
    er is deze week ook weer nagel festijn bij trekpleister,1+1 gratis,misschien een tip voor meiden die ze ook willen en een trekpleister in de buurt hebben ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *