fall favourites tag

Ik heb deze tag inmiddels al meerdere keren voorbij zien komen bij verschillende bloggers, en ik vind hem leuk! Het is een leuke manier om kennis te maken met de persoon achter de blog, en aangezien ik nooit heel erg persoonlijk ben op Beauty ’n Spice wordt het hoog tijd om daar wat aan te doen!

Thee

Ik houd van thee, zeker in de herfst- en wintermaanden. Ik lust er vrij veel, maar mijn all-time favourite is de Kaneel van de Xenos. Deze drink ik al jaren en mijn moeder had hem ook altijd voor me op voorraad.

Koffie

Ik lust geen koffie, sterker nog, ik word misselijk van de geur van koffie. Ik heb wel een Senseo in huis, maar dat is echt alleen voor het bezoek. Nope, geen koffie voor mij! Ik ben bijvoorbeeld ook nog nooit bij Starbucks geweest, en ja, ik weet dat ze daar ook andere dingen dan koffie verkopen.

Avondeten

In de herfst, zeker als we richting de winter gaan is stamppot toch echt mijn favoriete avondeten. Ik ben gek op boerenkool en andijvie, maar ook een zuurkool stamppot of hutspot gaat er prima in. Mijn vriend vindt het alleen echt niet lekker, dus we eten het nooit en stiekem baal ik daar wel een klein beetje van haha.

Snoep/Koek

Taaitaai! Ohhh dat vind ik zo lekker, ik kan een hele zak weg eten om vervolgens natuurlijk onwijs misselijk te zijn. Het is maar goed dat dat alleen rond Sinterklaas-tijd echt in de winkels ligt, want anders….

fall favourites tag

Sjaal

Lekkere warme cirkelsjaals zijn hier favoriet! Daar kan ik echt helemal in wegkruipen.

Jas

Ik heb geen favoriete jas! Vorig jaar ging mijn winterjas kapot, en ik heb nog steeds geen nieuwe gevonden. Hoog tijd om daar eens naar op zoek te gaan!

Schoenen

Ik vind dit soort laarsjes echt heel erg leuk, ik heb een paar die eigenlijk een beetje versleten zijn, maar die nog steeds heerlijk lopen. En doordat de veter de bovenste stof iets samen trekt staat dat heel erg leuk met een skinny jeans. Ik ga zeker nog een paar kopen, want ik heb er nog geen genoeg van!

Geurkaars

Mijn all-time favoriete geurkaars is de appel-kaneel van de Ikea. Ik heb al jaren dezelfde geur en hij verveelt niet. Hij is perfect voor de herfst, maar ik brand hem het hele jaar door.

fall favourites tag

Lipstick kleur

Als het weer wat donkerder wordt vind ik het ook leuk om wat donkere kleuren op mijn lippen te dragen. Favoriet op dit moment zijn de Maybelline Color Drama in Berry Much en Catrice Matt-erial Girl

Parfum

Ik schreef er laatst al een artikel over, mijn favoriete parfum is DKNY Pure Vanilla. Ik heb niet per se geuren die ik op een bepaald moment in het jaar draag. Wel pak ik Hugo Boss Deep Red sneller in de wat koudere maanden dan in de zomer.

Bezigheid

Op de bank, met een lekker warm kleedje en een kop warme chocolademelk met slagroom een goed boek lezen terwijl het buiten waait en de regen tegen de ramen tikt.

En dit was de tag alweer. Wat zijn jullie herfst-favorieten?

3 Reacties aan “Fall Favourites Tag!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *