favoriete herfstnagels

Zodra het sneller donker begint te worden, het weer druilerig is en het kortom herfst wordt pak ik de donkere kleuren voor mijn nagels er weer bij. Een van mijn favorieten is dan toch wel de bovenstaande ‘look’. Donkerpaars met flakies. Moeilijk om op de foto te krijgen, maar zo gaaf in het echt.

Een klasgenootje noemde het ooit disco nagels en daar kan ik me wel aardig in vinden. De flakies zijn in ieder licht anders. Ik gebruikte Nfu Oh 51 voor deze manicure, en in deze lak zitten oranje, gele en groene flakes, waarvan je op de foto’s vooral de oranje/gele flakes te zien krijgt. De meeste mensen combineren de lakken met flakies vaak met een zwarte nagellak, maar een paarse onderlaag doet het bij mij heel goed. Het maakt niet uit of je een blauw-paarse of rood-paarse ondertoon gebruikt trouwens, ik kies in de herfst meestal voor een rood-paars omdat ik persoonlijk dat beter bij de herfst vindt passen. Blauw-paars is gereserveerd voor de winter.

favoriete herfstnagels favoriete herfstnagels

Ik draag deze combinatie meestal glanzend, maar deze keer besloot ik er eens een matte topcoat overheen aan te brengen. Flakies zijn namelijk ook erg mooi als ze mat zijn. Ik maakte nog wel even een foto voordat ik de topcoat aanbracht, zodat jullie ook de glanzende versie kunnen zien.

De kleuren die ik gebruikte zijn:
* Orly Close Your Eyes
* Nfu Oh 51
* Catrice Nail Expert Matt Topcoat

Hebben jullie ook een favoriete lak of manicure voor de herfst? Ik ben erg benieuwd naar wat jullie favoriete combinaties zijn!

12 Reacties aan “Favoriete herfstnagels”

  1. Geweldige kleur! En inderdaad helemaal herfst. Flakies geven altijd zo’n mooi effect. Ik zal ze ook eens uitproberen op een soortgelijke lak. Ik moet gelijk denken aan Diva Of Geneva van OPI als ik de swatches van de ORLY lak bekijk. Bedankt voor de inspiratie!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Nails - Midnight Autumn Nails - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *