Ik draag veel nagellak, maar een van mijn favoriete manicures is er toch wel eentje met flakies. Ze staan goed op donkere kleuren zoals zwart of donkerblauw, maar ook op een mooie paars is het een gave kleur. Toch wilde ik een keer iets anders proberen, ik heb een flakie van Nfu Oh met een rode basis, nummer 59, en deze stond al weer veel te lang in de kast. Rood it is!

Omdat de basiskleur van Nfu Oh 59 niet heel erg gepigmenteerd is, en je toch wel een laagje of 4 nodig hebt voor een volle dekking koos ik een rode basiskleur. Het werd nummer 220 van Paris Memories. Een aanrader trouwens, de lakjes van Paris Memories. Geweldig gepigmenteerde lakken, deze rood dekt al in 1 laagje, en ze drogen ook nog eens lekker snel. En het mooiste is, ze kosten tussen de €1 en de €2. Als je ze eens ziet, twijfel niet en neem ze mee.

Ik vind het een hele leuke mani geworden. Met flakes heb ik altijd de neiging om naar mijn nagels te blijven kijken, ze te draaien en doen zodat de flakes op een ander punt het licht opvangen en veranderen van kleur. Met dit soort manicures ben je verzekerd van complimentjes en blikken, want je valt op. Zeker als het zonnetje schijnt.

 

18 Reacties aan “Favoriete Manicure”

    • Bij ons wordt het bij Dirx verkocht. Ik weet dat bij een vriendin van mij in de sieradenwinkel verkocht wordt. Sommige Douglas filialen verkopen ze ook. Ik heb helaas geen website kunnen vinden waarop staat waar ze hem precies allemaal verkopen helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *