Jullie weten inmiddels vast wel hoe laat het is, zondag inspiratiedag, tijd voor de favoriete looks van deze week! Op Instagram vliegen de Halloweenlooks je al om je oren heen, maar ik heb geprobeerd om wat mooie, ‘draagbare’ looks uit te zoeken.


Wat een prachtige look! Neutraal, super draagbaar maar toch net een klein beetje spannender door de rood-roze tint. I love it! Havsvind maakt echt prachtige looks.


Misschien niet zo draagbaar voor de meeste van ons, maar wauw. Prachtige kleurencombinatie, en hallo, die wenkbrauw, zo strak! Deze look is gemaakt door Daniela Beirana, ook zeker een aanrader om te gaan volgen.


Ik kwam haar van de week pas tegen op Instagram, maar haar oog herken ik wel van veel gedeelde foto’s. Door deze look moest ik gelijk followen. Prachtig! Het is (zoals het watermerk al zegt) een foto van Katosu.

Dit waren weer de looks van deze week, lastig kiezen, er is zoveel moois te vinden! Zeker nu ik steeds meer mensen ga volgen. Ergens deze maand zal ik ook zeker een Halloween editie (of meerdere) doen, want ook daar heb je enorm mooie tussen zitten. Hebben jullie voor volgende week suggesties, of personen die ik echt moet volgen? Laat ze dan achter in de comments!

Eén Reactie aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *