Deze zondag zal ik jullie voor voorlopig de laatste keer mijn favoriete looks laten zien. Tenminste, de laatste ‘normale’ Favorite Looks of the Week, want de Halloween looks vliegen je om de oren, en die zijn volgende keer aan de beurt. Wil je weten wat deze week favoriet was? Klik dan snel verder!

 

 

We beginnen met deze look van MakeupMouse, een prachtige cut-crease, maar net iets extra’s doordat ze hem onderbroken heeft. En die kleurencombinatie! Ik krijg altijd onwijs veel inspiratie om aan de slag te gaan van dit soort looks.

 

 

Havsvind doesn’t fail to impress. Wat een gave look met de matte cranberry kleur en de glitter eyeliner. Ook weer zo eentje die ik zo zelf zou willen uitproberen. Ik vind het ook erg gaaf dat ze de onderste wimperrand vrij heeft gelaten van oogschaduw.

 

 

Vooral de inner-corner wing in deze look vind ik prachtig! Het geeft een verder ‘saaie’ look net wat extra’s. Hier moet ik ook een keer mee gaan oefenen, want ik bak daar nu nog niks van haha. Deze look is van BlendnSmack.

 


Ik was op slag verliefd toen DressedinMint deze look postte. Wauw! Wat een prachtige kleuren, en die glitter <3

Wat waren jullie favorieten deze week? En heb je al Halloween looks gespot die ik absoluut moet toevoegen aan een Halloween editie van Favorite Looks of the Week?

Eén Reactie aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *