Op zondag laat ik je mijn favoriete looks van de afgelopen week zien. Deze week heb ik weer een paar hele mooie voor je uitgezocht, naturel en draagbaar, maar wel met een twist! Benieuwd wat mijn favorieten waren? Lees snel verder!


Als eerste deze look van de Nederlandse Makeupbyan. Wauw. Hoe perfect wil je een cutcrease hebben! I love it, en geweldige liner en lashes ook.


Mrs_mua is een van mijn favoriete Instagram MUA’s en ik vind deze look echt geweldig. De plaatsing van de oogschaduw is niet zo bijzonder, lichte kleuren in de binnenkant, de donkere kleuren in de buitenkant en crease, maar hoe de oogschaduw aangebracht is. Gaaf! Love it!


TheLipstickJungle_ is een Deense, en heeft vaak onwijs mooie looks. De kleurencombinatie van deze look, in combinatie met het gebruik van matte en metallic oogschaduw is geweldig. Dit is mijn favoriete look van deze week. Zo gaaf!


DoYouEvenBlend is ook een hele leuke, creatieve MUA. Ik vind de gekleurde eyeliner in deze look ook echt geweldig. Sowieso zijn de cranberry looks op dit moment favoriet, ik vind dat een geweldige kleur voor de winter en de aankomende feestdagen, maar gecombineerd met deze lime kleurige eyeliner. Hoe tof!

Wat waren jullie favoriete looks deze week? En welke MUA’s moet ik echt volgen? Laat het achter in de comments

2 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *