Iedere zondag plaats ik een artikel met daarin de looks die mij afgelopen week opgevallen zijn, mijn favorite looks of the week. Ter inspiratie, en gewoon omdat ik ze heel gaaf vind. Deze week is het al weer tijd voor nummer 3.


Deze look van Landofmakeup is right up my alley. Ik zou hem zo kunnen dragen! Misschien niet zo bijzonder, maar desalniettemin wel een hele mooie draagbare look.

 


Ook een wat draagbare look is de bovenstaande van Elledejesus. Leuk, zo met die ombré eyeliner! Ook de pop of color op de onderste wimperrand vind ik leuk gedaan.


Ik volg Mykie_ pas net op Instagram, maar wauw. Deze Frozen Elsa kan natuurlijk echt niet ontbreken in deze editie van Favorite Looks of the Week! En als we toch bezig zijn, bekijk dan gelijk even de enorme creatieve YouTube tutorial die ze er bij heeft gemaakt, net een film!


Dat ik fan ben van Sssssamantha is misschien wel bekend, en ook deze look vind ik weer heel gaaf. Die ombre lipstick!

Iedere zondag plaats ik een Favorite Looks of the Week artikel. Heb jij voor volgende week nog MUA’s die ik moet volgen? Of looks die ik moet zien en die een plekje verdienen? Laat ze dan achter in de comments!

3 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *