Tijd vliegt, het is alweer zondag en dus tijd voor een nieuwe Favorite Looks of the Week. Iedere zondag plaats ik in deze rubriek de looks die mij die week in positieve zin opgevallen zijn ter inspiratie.

 


Als eerste deze kleurrijke cutcrease look van LandofMakeup. Ik houd van dit soort vrolijke, kleurrijke looks! Zeker omdat ik zelf lang niet zo veel met kleur experimenteer, en zeker niet in deze mate. Dit is er eentje die ik nog wel een keer na zou willen maken!


Eentje van Nederlandse bodem! Ik houd van creatieve looks, en in Nederland is het vaak maar wat saai, bruin en naturel. Deze look van NikkieTutorials is daarintegen echt geweldig! Niet echt draagbaar misschien, maar hier krijg ik wel veel inspiratie van!

 

Het was rustig qua looks op Instagram deze week. Heb jij nog favorieten die ik moet volgen, of mooie looks voor volgende week? Laat ze dan achter in de comments!

2 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *