Iedere week laat ik jullie op zondag mijn favoriete looks van die week zien. Vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe editie. Ik koos weer een aantal leuke en creatieve looks voor jullie uit!


Ik ontdekte deze dame deze week, en de bovenstaande look van _Beautybylona sprak mij gelijk aan, wat een geweldig combinatie van kleur, maar niet te fel. En de oogschaduw op het lid, wauw! En die matchende nagels met de lipstick vind ik eigenlijk ook wel heel erg leuk.


De prachtige Loismua begint steeds hoger te klimmen in mijn favorieten lijstje, ook deze look van haar vind ik weer prachtig! Deze komt op mijn na te maken lijstje!


Dressed in Mint is een blog die ik al een flinke poos volg, maar eigenlijk heb ik haar nooit toegevoegd aan mijn Instagram-feed. Tot een paar weken geleden. Dit vind ik weer een prachtige look van haar, en perfect voor de herfst!


Ook Mykie_ blijft een van mijn grote favorieten, deze kleurrijke cut-crease is ook weer prachtig gedaan!

En dat waren de looks voor deze week al weer! Wat waren jouw favorieten? En wie moet ik echt nog gaan volgen op Instagram?

3 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *