Gisteren plaatste ik mijn eigen Halloween look online, maar vandaag kijken we naar de echte Queens of Halloween. Deze looks zijn zo onwijs gaaf (and a little bit of gore) dat ik ze wel een plekje moest geven. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

 

Dat Jordanhanz a-ma-zing is bewijst de Favorite Looks of the week van vorige week wel, maar ook deze week was er weer een prachtige look op haar Instagram te vinden. En kijk eens goed, haar oogleden zijn dicht! I know! Ik zag het eerst ook niet. Die details, wauw!

Er zijn mensen die niet geloven dat Mykie_ deze look echt op haar gezicht had, maar een filmpje op haar Instagram account waar ze alles eraf haalt bewijst dat wel. Wauw! Rechts is het schilderij te zijn waarop deze look gebaseerd is. Zo onwijs knap. En oh, Mykie_ is ook nog eens een onwijze babe, girlcrush over here!

Misschien niet helemaal een Halloween look, maar ik kan deze look niet niet delen. Waaaaaauw, wat een details! Ik zou dit al niet eens op papier kunnen krijgen. Love it!

En als we even wat verder terug scrollen op haar account dan is deze look te zien. Creepy! Ik vind Saw een enorm eng personage (had ik al verteld dat ik geen horror films durf te kijken? Ik ben een ultiem watje en slaap dan weken niet of met enorme nachtmerries) en deze look geeft me echt kippenvel.

Wat zijn er toch geweldige artiesten, want zo mag je deze dames wel noemen. Ik vind het enorm gaaf dat door het internet we dit soort dingen kunnen zien en kunnen leren van deze getalenteerde personen! Wat is jullie favoriete Halloween look van deze week?

2 Reacties aan “Favorite Looks of the Week – Halloween Edition #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *