Eind oktober begint te naderen, en eind oktober betekend dat Halloween al weer voor de deur staat. Vandaag dus mijn favoriete Halloween looks van afgelopen tijd!

De eerste look is deze geweldige Sugar Skull van Jackssanchez. Ik vind deze skulls echt enorm gaaf, en je ziet hele creatieve voorbij komen. Love it!


Shannon is een van mijn favoriete YouTubers en zij is ook al weer een tijdje aan de slag met Halloweenlooks. Deze bambi look is toch geweldig? Zo schattig!

Jordanhanz is de Queen van de Halloween looks. Ze heeft er al een flink aantal online staan, maar de pompoen is echt geniaal, en de twee characters uit de game Borderlands zijn ook echt ah-ma-zing. Wauw! Maar ook haar Sugar Skull is prachtig. Heb je inspiratie nodig voor een eigen look? Bekijk dan zeker haar Instagram even!

Dat waren de looks voor deze week, volgende week zal er nog een editie online komen, en ik verwacht dat daar ook weer spectaculaire looks tussen zitten. Zeker omdat Halloween dan heel dichtbij komt. Wat zijn jouw favoriete Halloween looks?

4 Reacties aan “Favorite Looks of the Week – Halloween Edition”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *