my favourite youtubers

Ik was nooit echt een YouTube meisje, af en toe had ik mijn periodes en keek ik enorm veel xSparkage om vervolgens een jaar niet meer te kijken. De laatste tijd begin ik YouTube steeds meer te waarderen en vandaag laat ik jullie mijn Favourite YouTubers zien.


Laten we beginnen met mijn favoriet, Shannon van Shaaanxo. Deze onwijs knappe dame uit Nieuw Zeeland heeft iedere maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe video op haar kanaal. Ik kan eerlijk zeggen dat ik door haar en Karissa steeds meer YouTube ben gaan kijken. Haar video’s hebben een geweldige kwaliteit, haar looks zijn origineel en ik vind haar accent zo leuk.


Second Fav moet Karissa Pukas van Saterday Nights Alrite wel zijn. Deze van oorsprong Canadese dame woont nu in Australië. Ik vind haar grappig, getalenteerd en heerlijk haarzelf. Leuke intro heeft ze ook voor haar filmpjes.


Wat minder bekend misschien, Diana van easyNeon. Een mede-europeaan, want ze heeft haar roots in Moldavië. Ik ontdekte haar eerst door middel van Beautylish en haar mooie looks, en kwam pas sinds kort achter haar YouTube account.


Emma heeft een heerlijke stem om naar te luisteren en ze laat de mooiste looks er onwijs makkelijk uit zien. Het lijkt haar allemaal geen moeite te kosten.


Sharon Farrell zal bij vele van jullie wel bekend zijn, maar ook haar vind ik geweldig. Haar looks zijn origineel en echt een inspiratiebron. Ook zij laat het aanbrengen van make-up lijken alsof het een eitje is.


Samantha van Batalash Beauty is er een waarvan je moet houden. Gevloek niet jouw ding? Sla deze YouTuber dan maar over, want dat zul je veelvuldig in de video’s horen. Ik vind het wel leuk, ze is echt haarzelf en lekker gek op video, niets is te gek. Haar looks zijn dan ook een stuk ‘uitdagender’ dan de rest.

Naast deze dames volg ik er nog een aantal meer, een paar andere voorbeelden die ik volg zijn Julia Graf, Lauren Curtis, Chloe Morello en zo kan ik nog wel even door blijven gaan.

Kenden jullie deze YouTubers al? En wie vinden jullie leuk om te volgen?

4 Reacties aan “My Favourite Youtubers!”

  1. Eerlijk is eerlijk, ik kende nog geen van deze YouTubers, maar ze maken allemaal hele mooie video’s inderdaad! Zelf kijk ik veel naar de video’s van Fleur de Force, Miss glamorazzi, Elle en Blair Fowler en natuurlijk een hele hoop Nederlandse YouTubers <3

  2. Ik ben van allemaal al super fan, eigenlijk zijn ze allemaal veel beter en getalenteerder dan neme een Missglamorazzi. Mijn aanrader is TheMakeupChair, sinead is echt super getalenteerd en legt alles echt super duidelijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *