Sanaz hield op haar website ashottofbeauty.nl een (flink) aantal winacties omdat ze jarig geweest was. Ik deed er aan eentje mee. Ze had namelijk in samenwerking met ProMakeupStore een winactie met beautyblenders. En laat ik nou net al een tijdje de beautyblender op mijn wishlist hebben staan. Daar moest ik dus aan mee doen!

Het was de bedoeling om met de kleuren uit het logo van ProMakeupStore te verwerken in een look, en de 3 meeste creatieve zouden een beautyblender winnen. Ik besloot om een draagbare look te gaan maken, en  had het perfecte palette liggen. Al een hele tijd lag dit palette te wachten op de perfecte gelegenheid. Hij komt uit The Caribbean Collection van NYX en het is het I Dream Of Barbados palette. Dit is ook weer zo’n collectie met 10 verschillende soorten kleurstellingen. In dit palette zitten, zoals je ziet precies de goede kleuren. Het Pro Makeup Store logo bestaat namelijk uit een P met kleurblokjes in roze/paars en grijs. Precies de kleuren in dit palette.

Op mijn hele ooglid zit de lichtroze kleur, in mijn crease de paarse kleuren gemengd, in de outer-v de grijze kleur, maar deze is gecombineerd met het Soft Wash Grey pigment van MAC. Onder mijn ogen gebruikte ik 2 kleuren uit het 88 palette.

Toen ik beneden kwam met deze ooglook op was de eerste reactie van mijn zusje dat ze mijn makeup mooi vond zitten. Ik wilde het eigenlijk na de foto’s weer afhalen, maar omdat ik toch een draagbare look wilde creëren moest ik er toch echt mee naar buiten, of niet dan.. Ik had een sushi-date met mijn nichtje, dus de ooglook bleef zitten. Voor mijn doen is hij best heftig, gezien ik normaal gesproken vrijwel alleen nude tinten draag.

En nog een fullface shot. Ikzelf vond het een erg geslaagde look, en schijnbaar Sanaz ook, want ik ben een van de winnaressen van de beautyblender! Yay! Ik ben heel erg benieuwd. En bij deze, alvast bedankt Sanaz!!

15 Reacties aan “FOTD: Winactie Ashottofbeauty”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *