Voor het eerst in de geschiedenis van Beauty ’n Spice kunnen jullie vandaag een foto tutorial zien. In de post van afgelopen week van de GOSH duo look (welke hier te vinden is). Ik vroeg in dat artikel of er interesse was in een fototutorial, maar jullie positieve reacties deden me besluiten om deze online te zetten.

gosh duo look

Je begint natuurlijk met een schoon oog, waar je als eerste een oogschaduwbasis op aanbrengt. De tweede stap is een matte, lichtbruine kleur in en net iets boven de crease aanbrengen. Doe dit met een fluffy kwast. Het is niet belangrijk dat de kleur intens is, want de bruine kleur wordt gebruikt als blendkleur en door deze kleur wordt straks de overgang mooi.

Dan brengen we de lichtste kleur uit de duo aan, doe dit over de buitenste 3/4 van het ooglid. Met een iets kleinere oogschaduwkwast brengen we de donkere blauwe kleur in het uiterste kwart van het ooglid aan, en ook brengen we de kleur al lichtjes aan in de crease tot ongeveer het midden van het oog.

gosh duo foto tutorial

Omdat we de lichtblauwe kleur door het blenden een beetje kwijt raken mag je die weer toevoegen, en in de crease voegen we een roze/paarse kleur toe. Dit doen we ook weer met een fluffy kwast, we willen vooral dat we het blauwe iets neutraliseren, en niet per se flink kleur aanbrengen.

In de binnenste ooghoek brengen we een highlighter aan. Ik koos voor een lichtpaarse met een onwijs mooie glans. Om wat meer diepte te creëren voegen we de donkerblauwe kleur weer toe in de buitenste hoek van het oog en in de crease. Hierdoor blenden we de roze kleur van de vorige stap ook samen met het donkerblauw. Optioneel zou je zelfs wat zwarte oogschaduw op het uiterste einde van het ooglid kunnen toevoegen, zodat we nog meer diepte creëren. De laatste stap op de foto’s is het trekken van een winged eyeliner en het toevoegen van de donkerbruine kleur onder het oog. Eventueel pak je de highlighter er nog eens bij om hem nog iets zichtbaarder te maken. Een likje mascara, en klaar is de look!

Gosh Duo Look

Willen jullie vaker een foto tutorial zoals deze zien?

9 Reacties aan “Fototutorial GOSH look”

  1. Heel leuk! Mooie ooglook 🙂
    Zo’n tutorials vind ik heel handig, beter dan filmpjes zoals ze tegenwoordig allemaal doen… Keep up the good work! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *