Volg je me op Twitter of op Facebook dan heb je het gisteren al kunnen lezen, ik ben geslaagd! In september 2009 begon ik aan de HBO opleiding Communication and Media Design en met een klein beetje vertraging (ik had in juli 2013 afgestudeerd moeten zijn als ik het binnen 4 jaar zou doen) had ik gisteren mijn examenzitting.

Ik wist niet dat een mens zo zenuwachtig kon zijn. Ik heb geen idee hoe ik door de presentatie gekomen ben, maar ik was wel netjes in de 10e minuut klaar, waar we maximaal 10 minuten hadden. De vragen vielen reuze mee en nadat mijn lezers overlegd hadden mocht ik weer binnen komen. Geslaagd! Een hele nette 6,7. Ik kreeg 4 cijfers, waarbij dit het gemiddelde was.

Jullie begrijpen vast waarom het de afgelopen tijd zo stil was hier op Beauty ’n Spice, ik was erg druk bezig om het dit keer wel te halen. 10 weken geleden zou ik eigenlijk op gaan, maar toen vond mijn begeleider het niet goed genoeg, en als ik toen examenzitting gedaan had had ik waarschijnlijk 2 van de 4 ‘punten’ onvoldoende en had ik een nieuw traject van een half jaar moeten doen. De afgelopen 10 weken heb ik dus moeten knallen, wat erg moeilijk was en waar soms de motivatie erg ver te zoeken was. Maar goed, dat maakt nu allemaal niet meer uit, ik ben geslaagd! Afgestudeerd! Ik besef het nog steeds niet helemaal haha. De komende tijd probeer ik het bloggen weer op te pakken, als eerste komt er een hele nieuwe layout waar ik ook al een tijdje aan werk achter de schermen. Stay tuned dus!

12 Reacties aan “Geslaagd! Afgestudeerd!”

  1. Gefeliciteerd!!!! Wat een enorme opluchting moet dit voor je zijn dat je je diploma in the pocket hebt! Zal je best bloed, zweet en tranen gekost hebben. Heerlijk voor je dat je het achter de rug hebt. Ga je nu verder studeren of naar een baan op zoek?

    • Absoluut! Veel tranen vooral, wat een rotwerk haha. Na 8 jaar doorleren ga ik nu op zoek naar een baan! Ben wel even klaar met school.

      • hihi dat kan ik mij levendig voorstellen. Heel veel suc6 met zoeken naar een baan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *