I love glitters, op mijn ogen en mijn nagels. Ik was dan ook al vanaf dat deze bij Beautyfocus.nl in de shop stonden benieuwd naar deze Glitter Eye Dust. Toen er vorige week weer een nieuw product in de virtuele schappen lag besloot ik toch maar weer eens te bestellen. Deze oogschaduw verdween ook gelijk in mijn winkelwagentje.

Ik koos voor nummer 108, een zwarte basis met mooie gouden glitters. Toen het pakketje thuis aankwam zat het potje een klein beetje onder de glitters. Ik was bang dat hij kapot was, maar dat was gelukkig niet het geval. Door de reis was de boel alleen wel een beetje door elkaar geschud, en met het openen zat ik onder de poeder. Gelukkig is het gemakkelijk met een makeupremover te verwijderen. Je hebt maar erg weinig nodig van het product.

Ik heb de swatches gemaakt met een beetje poeder en een oogschaduwkwast. De linker swatch is zonder basis, de rechter is over een GOSH shadestick in love that beige. Je moet deze oogschaduw echt deppend aanbrengen, anders verdwijnen de glitters en lijkt het meer een simpele zwarte oogschaduw. Ik ben verrast over het pigment, in het echt is hij zonder basis iets minder zwart, meer een donkergrijs, dat hij zo zwart op de foto’s lijkt komt door de flits. Helaas waren de foto’s zonder mislukt door het grauwe weer. Op de shadestick was de oogschaduw mooi knallend en kwamen de geweldige gouden glitters ook een heel stuk beter uit. Ik ben fan!

Een potje bevat 18gram en kost €3.99 en is te bestellen bij BeautyFocus.nl. De verzending zat op €2,30 in combinatie met nog een ander product. Ik bestelde op een dinsdagavond en donderdag was het al in huis. Lekker snel dus!

6 Reacties aan “Glitterszz”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *