Deze GOSH Matt Duo Eyeshadow in Blue Jeans is te vinden in de nieuwe herfstcollectie van GOSH. Blue Jeans doet mij een beetje denken aan de jaren ’80 door de lichtblauwe kleur, en ik krijg al beelden op mijn netvlies van dames die deze kleur van wimperrand tot wenkbrauw aanbrengen.

GOSH Matt Duo Eyeshadow

Desalniettemin is het een leuk duo, en als je het goed gebruikt kan blauwe oogschaduw prima in een ooglook verwerkt worden. Het doosje is van simpel, matzwart plastic, met een doorzichtige deksel. Handig, want dan zie je gelijk welke kleur je in je handen hebt. Door middel van een drukknop gaat de deksel open, en binnenin vind je dus twee blauwe kleuren oogschaduw en een sponsapplicator. Je moet even doorhebben hoe het doosje open gaat, maar dan is het gemakkelijk met een hand te doen.

gosh matt duo eyeshadow

De pigmentatie van de oogschaduw is prima. Ze zijn iets aan de poederige kant, maar door voorzichtig aan te brengen heb je niet al te veel last van fallout. Ook deze swatches verbaasden mij weer, aangezien de kwaliteit van GOSH een stuk verbetert is ten opzichte van een paar jaar terug. Ik ben prima te spreken over de oogschaduws die ik nu in mijn bezit heb, en ook van dit duo mag je binnenkort een look verwachten.

De GOSH matt Duo Eyeshadow in Blue Jeans is dus deel van de herfstcollectie en exclusief bij Kruidvat te vinden. Voor de duo betaal je €9,49.

7 Reacties aan “GOSH Matt Duo Eyeshadow Blue Jeans”

  1. Ik heb precies dezelfde gedachte bij bij deze kleuren. So 80’s haha. Ik vind deze kleuren ook niet bij mij passen. Maar het zegt wel dat de kwaliteit van de Gosh oogschaduwen niet verkeerd is. Ik ben benieuwd naar je look hiermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *