GOSH quattro eye shadow

In het pakketje met GOSH spulletjes wat ik binnen kreeg zat ook dit Quattro Eye Shadow in Tempting Purple. Een aantal jaar terug had ik wel eens een quad van GOSH, en ik heb ze ook wel eens voor mijn verjaardag gekregen, maar in mijn herinnering was het nooit zoveel waard. De pigmentatie was flut en de kleurenrange was niet heel erg interessant. Ik was stiekem ook een beetje huiverig om het palette te proberen.

GOSH Quattro Eye Shadow gosh quattro eye shadow

De verpakking is in ieder geval wel veranderd sinds de laatste keer dat ik zo’n Quattro Eye Shadow doosje in mijn handen had. Na even rondgeneusd te hebben in mijn stash kwam ik een van de oudere weer tegen. Niet alleen is hij een stukje dunner geworden en is de sponsapplicator recht in plaats van in een golfvorm, ook het logo is verder naar beneden geplaatst. Ik snap ook waarom ik iedere keer aan het dekseltje loop te trekken in plaats van op het drukknopje te drukken. Met de oude verpakking moest je je nagel onder het lipje zetten en dan trekken, bij de nieuwe druk je op het knopje aan de zijkant en dan kun je met je vinger het dekseltje optillen. Dit werkt een stuk beter als eerst. Alles bij elkaar heeft GOSH de verpakking op goede wijze verbetert, het geeft een iets meer luxer idee en ik ben er eigenlijk wel fan van.

Tempting Purple, de kleur die ik heb is een nieuwe kleur welke uitgekomen is met de autumn collectie, en bevat 4 paarstinten. 2 wat lichtere kleuren, en twee donkere. Je kunt dus zowel een look voor overdag maken, maar met het simpel toevoegen van de donkere kleur in de buitenste ooghoek is het ook in een handomdraai een look voor ’s avonds. De verpakking is dus verbeterd, maar hoe zit het met het pigment?

GOSH quattro eye shadow swatches

Daar zit het ook wel goed mee. Het verbaasde me toen ik de eerste kleuren gebruikte, ik was echt bang dat het me zou tegenvallen. Ik vind het erg fijne oogschaduws, ze zijn nog iet wat aan de poederige kant, maar brengen gemakkelijk aan en hebben niet al te veel fallout. De bovenstaande swatches zijn met 1 veeg en zonder basis gemaakt. Prima dus. De lichte kleur lijkt wat minder pigment te hebben, maar valt in werkelijkheid gewoon wat weg in mijn huidskleur.

Ik ben erg blij met deze verbeteringen in de GOSH Quattro Eye Shadow lijn, de kleuren hadden iets spannender gemogen maar dit is prima en ideaal als je een weekendje weg gaat en maar 1 doosje oogschaduw mee wilt nemen. Ik ben dik tevreden, en binnenkort kun je een look verwachten met deze oogschaduw. Voor €10,99 kun je hem exclusief bij Kruidvat kopen.

7 Reacties aan “GOSH Quattro Eye Shadow Tempting Purple”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *