GOSH Tempting purple look

Vorige week schreef ik over het GOSH Quattro Eye Shadow in Tempting Purple, vandaag heb ik een look voor jullie welke met deze quattro gemaakt is. Ik schreef al dat het pigment me enorm mee viel tijdens het swatchen, en hier in de look is dat ook goed te zien. Klik verder voor meer foto’s.

gosh tempting purple look

In mijn crease gebruikte ik een matte bruine oogschaduw om als overgangskleur te dienen, en op mijn ooglid gebruikte ik eens geen MAC paintpot, maar de GOSH oogpotloden die hier te vinden zijn. De paars gebruikte ik als basis voor onder de oogschaduw op mijn ooglid, en de blauwe ging onder mijn oog en in de waterlijn (wat dus eigenlijk niet mag). Als basis werken deze potloden ook erg goed, mijn oogschaduw is  de hele dag niet van zijn plek afgekomen tot ik aan de slag ging met remover.

gosh tempting purple look gosh tempting purple look

Ogen:
* GOSH Velvet Touch Eyeliner in Temptation
* GOSH Velvet Touch Eyeliner in I Sea You
* Sleek Oh So Special palette (lichtbruine matte kleur)
* Sleek Oh So Special palette (highlight)
* GOSH Quattro Eye Shadow in Tempting Purple
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* MAC wenkbrauwpotlood Dirty Blonde
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Cake Eyeliner Stargazer

Lippen:
* Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation in Porcelain
* Essence All About Matt Fixing Powder
* GOSH Natural Blush in Melon

 

11 Reacties aan “GOSH Tempting Purple Look”

  1. Ik heb ook de Sleek oh so special en in mijn andere Sleek palette zit paars, dus ik ga m eens probere na te maken. Thanx voor de inspiratie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *